allias Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 (editat) nu stiu cati ati auzit de aceasta firma probabil ca nu multi(eu am aflat azi desi se pare ca scot modele proprii din 2003 )snt o firma italiana de tunning moto ce si produc motociclete propii pe noile motoare moto guzzi, fabrica(sau mai degraba atelierul)fiind in apropiere de cei de la moto guzzi.legatura dintre cei doi producatori s-a cimentuit si mai tare cand moto guzzi i a insarcinat cu producerea unui model sport deja celebrul moto guzzi MGS-01 Corsa care a castigat (spre surprinderea mea si a multora o gramada de curse pe circuite celebre).motoarele lor sunt absolut superbe si se pare ca si tehnic au impresionat pe cei ce le au testat fiecare detaliu fiind armonios dezvoltat. aceasta grija pt detalii s a transmis si la moto guzzi pentru ca in ultimul timp baietii astia scot numai modele bune. Editat Mai 6, 2006 de allias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Erm... se scrie Ghezzi-Brian. Si motociclele lor nu sunt 'tehnic' "vitezane", ci mai degraba "sport streetsters". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 ...sa stii ca scot niste modele ,nu stiu cum au facut dar le-au cam scapat pe strada neste modele ea uitati aici....si e doar inceputul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 (editat) bah eu l am pus la discutii generale despre motociclism .cum mama dracu au ajuns aici? @moto fane:ha ha! doar ca are motorul de moto guzzi (baza ca snt schimbate fata de variantele guzzi si scot mult mai multi cai) nu le face moto guzzi.asa cum un mclaren f1 nu e bmw. snapshot:u re right.sorry Editat Mai 6, 2006 de allias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Well... moto_fane are intr-un fel dreptate; in ultima vreme Ghezzi-Brian a ajuns un fel de Divizia de Proiectare de la Moto Guzzi, ceea ce insa nu-i absolut deloc rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 .. allias ! eu n-am zis ca l-e face guzzi , eu am prezentat doar ce pot sa faca uamenii aia, ca cei de la guzzi au si un fel de divizie cu atat mai bine ,,, si ea uite aici bestial str-ul ala de 750 ,si un motor top secret V4 frate , cum o sta ala pe norge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Daca nu-i 4-valve, dejaba (moto_fane, cred ca stii la ce ma refer ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 daca e divizia lor de nebunii atunci f bine.vad ca cei de la aprilia au intentii serioase cu cei de la moto guzzi si snt hotariti sa iy "scoata in lume".cum am mai zis ce au scos in ultimii ani e demn de numele moto guzzi si personal apreciez grija pe care o acorda armoniei intre tehnica si design. ps:v4 adica..snt cate 2 cilindrii pe fiecare parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 daca e divizia lor de nebunii atunci f bine.vad ca cei de la aprilia au intentii serioase cu cei de la moto guzzi si snt hotariti sa iy "scoata in lume".cum am mai zis ce au scos in ultimii ani e demn de numele moto guzzi si personal apreciez grija pe care o acorda armoniei intre tehnica si design. ps:v4 adica..snt cate 2 cilindrii pe fiecare parte? ...daca tot esti din constanta ,da si tu o fuga si punele o intrebare la aia de la imsat, : : ....glumeam ! azi dau o fuga la salon si-am sa-i intreb si pe cei de la daytona twins, parca ii vad: ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 12, 2006 Autor Share Postat Mai 12, 2006 ha ha.faci misto de un incepator. .intrebam si eu. btw oare cat or costa motocicletele lor(cred ca un pret de ).imi place Fionda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 ha ha.faci misto de un incepator. .intrebam si eu. btw oare cat or costa motocicletele lor(cred ca un pret de ).imi place Fionda. ...hmmm! fionda , jenti marchessini,frane radiale,suspensii de top.etc.....''scump doamna scump'',are stil nu gluma ,poate o vom vedea la urmatorul salon ps.pune si tu semnul sa stim ca esti incepator,, ,,tu chiar nu stii de gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate