karimmoto Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 am o sportiva de 750 si vreau sa stiu ceva, am pinionul din spate cu 44 dinti si am reusit sa obtin un pinion de 48 dinti , intrebarea mea este :oare prin aceasta schimbare voi obtine mai multa performanta?exista efecte secundare?Va MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 ideea e ca schimband pinionul de la roata se schimba raportul de transmisie. << LA ACEEASI TURATIE A MOTORULUI >> - Daca se pune unul mai mic -> viteza maxima la care poti ajunge este mai mare, dar la plecarea de pe loc vei forta motorul mai mult - Daca se pune unul mai mare -> viteza maxima va fi mai mica dar vei avea putere mai mare la plecare (demaraje mai bune) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 CORECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karimmoto Postat Februarie 16, 2004 Autor Share Postat Februarie 16, 2004 VA MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbobo Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 unde pot sa gasesc un pinion spate de cbr 500 f? sau din ce material sa il confectionez? \ Mesaj completat unde pot sa gasesc un pinion spate de cbr 500 f? sau din ce material sa il confectionez? \ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 In Arad te duci la AllMotoWear, dai comanda la produsul asta http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&..._uid=374&p= si in cateva zile il ai - e vreo 20-25 Euro sc ALLMOTO WEAR srl Arad, str. C.Brancoveanu 43/a CP 310424 web www.allmotowear.ro info@allmotowear.ro tel/fax 0040.257.272122 cell 0040.724.804464 P.S. Da' te-ai gasit sa dezgropi un topic din 2004 Mesaj completat Scuze, am dat alta poza inainte Deci foaia - 35-40E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 am o sportiva de 750 si vreau sa stiu ceva, am pinionul din spate cu 44 dinti si am reusit sa obtin un pinion de 48 dinti , intrebarea mea este :oare prin aceasta schimbare voi obtine mai multa performanta?exista efecte secundare?Va MULTUMESC Obtii un demaraj mai bun(mai multa forta la plecare) insa iti micsorezi viteza maxima si cresti consumul de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Obtii un demaraj mai bun(mai multa forta la plecare) insa iti micsorezi viteza maxima si cresti consumul de benzina. In 5 ani si jumatate de cand a intrebat a aflat sigur raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buzoianu Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Da, recunosc, la capitolul pinioane si nu numai, Schumoto rulz, vezi dealeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate