dragon tech Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Sambata 6.04.2006 pe la ora 6.00 dimineata pe dealul Feleacului a fost un accident, un motociclist, probabil din cauza ca asfaltul era ud, a intrat intr-un parapet de protectie si apoi cred ca a zburat peste parapet si a cazut intr-un sant de drenaj. Era un grup de vre-o 5 motociclisti cu motocilete de viteza care mergeau la Arad la etapa din campionatul national de viteza. Noi am ajuns acolo (mergeam spre Bucuresti) dupa ce ajunsese ambulanta, am oprit, baietii au spus ca nu avem cu ce sa-i ajutam si ca din primele constatari motociclistul avea doar mana rupta. Daca stie cineva cum se mai simte motociclistul...si daca il putem ajuta cu ceva (nu retin de unde erau baietii) sa ne contacteze. Ii uram insanatosire grabnica si inca multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 sa speram ca-i vorba doar de atat si nimic mai mult...pacat pt el mai ales daca si alerga in campionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Insanatosire rapida si fara complicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 O sa spuneti ca sunt tampit, dar am ajuns sa ma bucur cand vad un accident care nu s-a soldat cu deces sau cu coma Sanatate maxima si mai multa atentie data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_boy Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 insanatosire grabnica !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raz-Ti-based Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Va multumesc tuturor pentru urarile de insanatosire grabnica. Vreau sa multumesc in primul rand prietenilor mei care au abandonat totul si au fost langa mine. Nu in ultimul rand, multumesc prietenei mele (Angie) care a fost ingerul meu pazitor pe toata durata recuperarii. Pe scurt: asfalt rece, umed (ploua), anvelope noi, motor nou, viteza relativ mica (70km/h), inclinatie prea mare intr-o curba cu denivelari. Impactul cu parapetul a fost destul de dur... Fractura humerus drept si maleola dreapta interna. O tija de titan in brat + doua suruburi. Doua suruburi din acelasi material in maleola. Ma pregatesc sa o scot din nou la asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 ne bucuram sa auzim ca esti bine si iti uram asfalt uscat si poate facem o iesire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 Sa fii sanatos,bine ca nu s-a intamplat mai rau...Insanatosire grabnica si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 insanatosire grabnica!!! bine ca nu a fost mai rau ca fierele se repara sper sa ne vedem prin cluj cand oi ajunge si eu de prin tari straine, prin aprilie, macar la o berica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate