karimmoto Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 AM O SPORTIVA DE 750 SI AM PINIONUL SPATE DE 44 DINTI SI AM REUSIT SA OBTIN UN PINION DE 48, SPERAND CA VOI AVEA MAI MULTA PERFORMANTA , OARE AM DREPTATE SAU NU SI EXISTA EFECTE SECUNDARE NEPLACUTE, VA MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 pai in cazul asta o sa ai mai mult power(demaraj) si vit. maxima mai mica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Februarie 16, 2004 Admin Share Postat Februarie 16, 2004 AM O SPORTIVA DE 750 SI AM PINIONUL SPATE DE 44 DINTI SI AM REUSIT SA OBTIN UN PINION DE 48, SPERAND CA VOI AVEA MAI MULTA PERFORMANTA , OARE AM DREPTATE SAU NU SI EXISTA EFECTE SECUNDARE NEPLACUTE, VA MULTUMESC In primul rand te rog da titluri mai sugestive topicurilor si nu mai scrii cu litere de tipar - pe un forum e echivalentul unui tipat. Ceea ce vrei tu sa faci se numeste gearing down. In felul asta obtii mai multa putere la roata in ture joase, dar viteza maxima scade. Pentru a calcula cu cat folosesti formula asta: f=44/48 => f=0.9166 Daca ai sa zicem viteza maxima vmax=280 km/h in varianta standard, cu noua configuratie vei avea: v'max = vmax*f => v'max=280*0.9166 = 256 km/h Tu alegi daca iti convine... Poti face si invers, adica sa pui un pinion mai mic decat originalul (gearing up) si vei obtine o viteza maxima mai mare, dar mai putina putere la aceeasi turatie. S-ar putea sa trebuiasca schimbi si lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karimmoto Postat Februarie 16, 2004 Autor Share Postat Februarie 16, 2004 MULTUMESC CATA M SI SMOKEY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 16, 2004 Share Postat Februarie 16, 2004 ati uitat ceva -motoreta se va ridica aproape de una singura pe o roata -va consuma mai mult -motorul va merge in ture mai ridicate - deci uzura mai mare ai uitat sa spui ce sportiva ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karimmoto Postat Februarie 16, 2004 Autor Share Postat Februarie 16, 2004 un gsxr 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate