Sari la conținut

Enuristi Din Teleorman...uniti-va !


Postări Recomandate

Salutare! Aceste randuri se adreseaza persoanelor ce detin motoare de teren (mai mici sau mai mari) ce salasuiesc prin Teleorman. Haide-ti mai fratilor sa aflam si noi unii de altii, sa ne intalnim cumva, sa ne alegem niste trasee pe care sa le parcurgem...o sa fie frumos,...nu credeti?

Este clar ca Teleormanul nu este vre un judet deluros sau montan, dar exista destule locuri SUPER si la noi aici. Eu unul am cotrobait prin aproximativ toate padurile, mai ales in nordul judetului este mai misto.

 

CE SPUNETI ?......VA BAGATI ?

 

P.S. Daca ma aude cineva....sa scrie aici !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca zone (ma refer la cele umblate de mine), ma refer in mod special la toata lunca Dunarii, acum nu este cazul din cauza inundatiilor, dar in decursul anilor am batut aceasta padure de la Olt si pana la Giurgiu.

In zona Tatarastii de Jos mai este o "padure fara capat" izolata de civilizatie, care mie mi-a placut foarte mult (acolo are Bombonel o cabana de vanatoare - dar asta ramane intre noi, nu mai spuneti la nimeni !).

In general sunt multe cotloane de batut cu motorul, unde nu te sicaie nici un caxon de sofer turbat si poti sa te recreezi in liniste departe de trotuarul, care se numeste sosea, pe care...sa fim sinceri...cu totii suntem meseriasi, in "brazda", insa, este alta poveste.

 

In concluzie, Teleormanul nu este nici Brasov, nici Arges, nici Harghita si nici...altceva, este un teren plat, ca asa l-a lasat Dumnezeu, dar acum ce vina am eu ca m-am nascut si traiesc aici, fac si eu ce pot, ca nu-mi permit in fiecare sfarsit de saptamana sa "fug" la munte...si nici nu am cu cine.

Sa auzim de bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...