bhairava Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 rossi s-a dus la yamaha pt ca honda era perfecta, si nu mai era nici o provocare pt el. daca cistiga si cu yamaha probabil o sa alerge cu mz. @ coxanelu: cind te fac un buc-sinaia, sau buc-constanta, sau ce vrei tu ? eventual o pista speciala pt calorifere, ca sa ai o sansa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 Bhairava, am loc si eu cu vechitura mea de FZR 600 din '89 la intrecerea aia Buc-Constanta ??? cox, ce zici my brother...another fizz ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 Lasa vraja cox, ia zii, facem o constantza in 3 ? sau macar o sinaia ??? eu am aruncat o manusa linga cea a lu' bhairava... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 Eu fac, daca el se crede in stare de asa ceva intai il incalzim un pic prin bucuresti sa vedem daca are potential ptr un drum mai lung.....ca nici sa nu mai pot sa dorm noaptea nu vrea...if u know what i mean.... , deci domnu balama si domnu bob, crema fitzo-incepatorilor va provocam la un "duel" yamaha vs ducati vs cioabele alea ale voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 Ba, da il lasam sa stea si el putin langa noi, sa nu se supere si sa se intoarca acasa cum bine stim ca se practica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 deal cox....bhairava, bob....alte tinere (sau "tinere") sperante interesante ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 Lasati mah copilasii mei in pace............ sunt protejatii mei :DEchipa Honda de Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 Ti=i trimitem la plic , ba kiar daca am ducat,i inima mea tot in ritm yamaha bate....ii trebuie ei ceva ulei sa functioneze dar mai bine asa decat sa traiasca de pe renumele masinilor , bhairama inca ai timp sa iti retragi "manusha" din cursa , e clar ca iti lipseste ceva la capatana daca ai indraznit sa ma deranjezi pe mine si pe dkz cu o asa propunere.... , eu te inteleg acuma ca ti-ai luat pfff 2-u ala gata esti printu depasirilor, da ti-ai facut socoteala fara vecinii tai de sector Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 14, 2004 Share Postat Februarie 14, 2004 am voie sa particip si eu cu gloria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 14, 2004 Autor Share Postat Februarie 14, 2004 cocxaPITZI LASA-NEEEE LASA-NEEEEE inteleg ca nu ti-ai indreptat inca caloriferu de nu te tine sa iesi din bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 ---------------------------------------------------------------------------------------- deal cox....bhairava, bob....alte tinere (sau "tinere") sperante interesante ?? ---------------------------------------------------------------------------------------- DA ,EU! ...dupa ce imi iau motoru.. ...si carnetu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Normal domnu zahei, sa intarim suprematia yamaha sau alergi ptr honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Dogg, vecinii directi NU au voie sa participe la acest concurs....poti fi usor acuzat de sabotaj la motoarele noastre; turnare zahar in rezervor, punere cartof in tevi, saculeti cu pllumb ascunsi prieteneste in buzunarele noastre in timp ce stai de vb cu noi si ne intrebi de ce sint asa frumoasa yamaha si ducati si de ce au o tehnica asa de avansata....ca la scufita rosie...pe langa honda??!! woahahhah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 cred ca gresesti putin, nu e nevoie sa alergam. doar sa mergem putin mai repede ca de obicei ca sa dam praf la tractoarele alea obosite carora le place sa le zica honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Well....creste numarul de competitori....ceva pronosticuri ?? Vad ca la MotoGP toti isi imagineaza ca stiu ordinea in clasament....asteptam un pronostic pentru Buc-Sinaia si unul pentru Buc-Constanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Pronostic la Buc-Sinaia: Se face clar diferenta de piloti pe portiunea Comarnic-Sinaia P.S. Eu merg pe Yamaha si Ducati P.S.2 Sa le faceti poze la intrarea in Sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Sabine, show us the money!!!, lasa vb si zi daca te bagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makalu Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Ai vazut si tu repede clasamentu si te bucuri cu toate ca nu ai nici o treaba cu ce se intampla acolo !!! Oricum bucura-te si tu cat mai ai timp, si mai trebuie sa iti aduc aminte ca Rossi si-a batut propriul record la Sepang de cum s-a suit pe Yamaha?!?! EEEhhh asta nu mai conteaza. Yamaha nu prea au avut piloti de teapa lui Rossi dar acum o sa se vada ce stie Yamaha pe circuit in fata lu` Honda !! IO abea astept sa vad ce replica o sa scoata Yamaha. Sooo ... Yamaha rulez from now on !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Bai coxare...ma bag....chiar daca nu mi-am ridicat permisul ma bag si eu si pun banii pe Kawasaki-ul meu...si ca sa vezi ca sunt "baiat" va dau si avantaj ca eu vin cu 400 si cu greutate extra 100kg, nu cu "tomberoane" de 600, 750, 1000, 1500, 2000, 3000 cc. Si cu extra greutate, si cu 400cc...ce ziceti...va tine? Deci Kawasaki Rulez si lasa ca va fac eu poze la intrarea in Sinaia sa puneti pe site, sa vezi si tu cum miroase fum de 4 cilindrii mici si turbati Si ca sa nu ziceti ca e prea putin...eu zic sa marim "circuitul" ce zici de un Bucuresti - Brasov Si inca un lucru...vreau sa incepem competitia de la Comarnic pana unde vreti voi, Sinaia, Predeal, Brasov, Poiana, Stockholm, Oslo....pe bucata Ploiesti-Comarnic si bunica-mea merge tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Si cum se zice ca "rufele se spala in familie", pariurile vor fi facute pe SBZ, bineinteles daca va convine, amical no hard feelings! Astept challengerii Zahei, Baclava, Coxy, DKZ v-am aruncat manusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Bucuresti-Brasov, fara reguli, cine ajunge primu castiga de la toti ceilalti o masa. Cox, Bhairava, eu...si anti-talentul DKZ. Sabin...cand ti-oi lua permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Februarie 15, 2004 Autor Share Postat Februarie 15, 2004 nu ma scot, ca-s ierbivor. propun ceva la motoreta un zero gravity wind shield de ex, ca-s eftine...sau un tank cover...o chestie d-asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Bucuresti-Brasov, fara reguli, cine ajunge primu castiga de la toti ceilalti o masa. Cox, Bhairava, eu...si anti-talentul DKZ. Sabin...cand ti-oi lua permisul Lasa-mi permisul meu...ca nu asta conteaza...ziceti! Eu am aruncat manusa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 pai si tu cu cine vrei mah sa vii? cel mai bine ai sta la cox pe moto ...e prea puternic caloriferul lui si oricum o sa castige...macar asa e cursa mai fair... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 Eu vin cu vacuta mea de capastru si cum am mai spus, vacuta va iesi invingatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate