dkz Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 e cam de doua ori mai scurt, asfalt cu mult mai bun decat pe drumul spre Constanta, mai putine carute ... NU TRECEM PRIN IALOMITA !!! ... si mai are si niste curbe simpatice in care se vede cine stie si cine nu.... Asteptam GP-istii pe Honda care s-au umflat prea mult ... netu' ingrasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 eu propun sa facem doua grupuri: - cei care pleaca la munte ca sa-si scoata mobrele la plimbare, categorie in care ma veti regasi pe mine. - descreieratii periculosi care se cred la curse si carora li s-a varsat adrenalina in creier. de asemenea la capat de cursa propun sa radem si cu kurul de ei. daca nu-i putem descuraja atunci macar sa-i huiduim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 eu propun sa facem doua grupuri: - cei care pleaca la munte ca sa-si scoata mobrele la plimbare, categorie in care ma veti regasi pe mine. - descreieratii periculosi care se cred la curse si carora li s-a varsat adrenalina in creier. de asemenea la capat de cursa propun sa radem si cu kurul de ei. daca nu-i putem descuraja atunci macar sa-i huiduim. se vede clar ca mai ai de stat pe forumuri metre pana o sa iti dai seama ca eu am spus totul la misto.... oi fi stat tu langa pfeiffer dar si eu am sapca semnata personal schumacher....asta nu ma face nici pe mine un sofer mai bun dar nici pe tine un vatman mai abil.... ps. si eu sint de parere ca trebuie facute doo grupuri NOI si TU ( daca incepi acum sa imi explici ca un grup se constituie din minim 3 persoane,2 ar fi cuplu , iti voi aplica un sticker cu honda pe mobra ta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 ma bucura faptul ca nu te iei in serios nici macar tu. cat despre abilitatile pe sosea, sa lasam vechimea sa vorbeasca. cati ani ziceai ca ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 cum spunea un fost amic de-al meu.....degeaba ai vechime daca nu ai talent....i rest my case.... , vezi ca ti-ai asigurat un plic de zahar in reservoir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 cum spuneam, am o carioca de scris pe cauciucuri. ma mai gandesc la text pana maine. ah, scuze, tu ai luat avans la ducati si ti-e frica sa nu-l trantesti. te iau in spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 presupun cacarioaca aia vrei sa o folosesti pe caucioacele mele/altora....ca pe rotile tale de fier nu prea ai cum... , ...pai deskide si mie usa 3 sa stau mai in spate.... ....sa scri asa....de la supusul zahei catre zeul cox.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 as mai adauga ca nu m-ai impresionat deloc dar n-are rost, stim cu totii ca am vreo 8 ani avans la spus glume maine sa-ti iei casca ca mergi cu mine. probabil e singura motocicleta din grup care ne poate duce pe amandoi fara sa ne simta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 de ce masori tu tot in timp? "am 12 ani de mers in plus....am 8 ani de spus glume...." complexe cumva ? .... ai auzit de intensitate? nu te supara...nu totul se masoara in "ani" esti neam de marinar cumva? ca prea ai navigat de la subiect.....in loc sa spui ca " nu am curaj sa fac o asemenea cursa" tot bagi argumente gigicontra eventualilor participanti....uite...aranjeaza cu cineva cu o spaguta ( iti dai seama ca mai mica decat aia de la supermoto-- o knorrbita, o pastrama ceva) sa fi si aici arbitru....si aici ca si acolo nu vei avea nimic de castigat doar ca te vei amuza pe bara de tot ce se petrece.....pun pariu ca iti pacalesti prietenii sa se imbete ca sa razi de ei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 ptiu drace, ce va mai scuipati si voi ca motanii care haladuiau prin fata blocului pana sa le dau cu paralizantu in bot *meoowwwrrrr * *pffft* "meooooooooowwwr* *pfft* *pffft* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 zat ma ! , sho pe el rex , nu vezi bre ca tataia asta de zahei e nostalgic dupa plimbari relaxante....ia-=ti bre ciopar si da-te in spatele blocului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 ce , bre coxanelule bre, adica noi astia cu chopperele n-avem voie bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 ba normal ca aveti voie...sa va plimbati cu zahei....asta daca va accepta omu ca vad ca e cam renegade , da ii trece lui ca pare baiat salon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 astia care ardeti intens, atentie ca va consumati repede. mie mi se scoala greu da' ma tine tot sezonu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 Daca mai continuati bashcalia pe topicul asta ... o sa il inchid. Voi in loc sa discutati despre topicul facut de bhairava, va bateti joc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 ce vrei ma nene.. e iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 iote ma, zahei, eu ma simt direct amenintat de acest nene 666.....unde vezi tu bascalie metre??? eu tot invit lumea la cursa...este cat se poate de on topic....ce vrei sa le pun si benzina acum???? daca tot vrei sa faci ceva bun, sterge anunturile alea cu "vand moto cu acte uitate la casa de asigurari". vand filtre ulei de masina care merg la moto......noi ne facem treaba aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 iote ma, zahei, eu ma simt direct amenintat de acest nene 666.....unde vezi tu bascalie metre??? eu tot invit lumea la cursa...este cat se poate de on topic....ce vrei sa le pun si benzina acum???? daca tot vrei sa faci ceva bun, sterge anunturile alea cu "vand moto cu acte uitate la casa de asigurari". vand filtre ulei de masina care merg la moto......noi ne facem treaba aici.... Coxanelu, eu chiar am vb serios. Nu am vrut sa semene a amenintare sau a altceva. Doar v-am atras atentia ca deja sunteti off topic cu fraze de genu: esti neam de marinar cumva? ca prea ai navigat de la subiect.....in loc sa spui ca " nu am curaj sa fac o asemenea cursa" tot bagi argumente gigicontra eventualilor participanti... In loc sa incerci sa remediezi situatia continui .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 Noutati - noutati....Bhairava, Bob....cum era cu Honda si cursele ??? Permite-mi sa-ti explic cum sta treaba la Superbike dupa SUPERSTOCK-free practice....(aici vorbim de sasiul motocicletelor care merg si pe strada, nu de RCVxxx)... observam ordinea r1,r1,zx10,r1......prima honda pe 15 1 Vankeymeulen Didier Yamaha Motor Germany Yamaha YZF R1 12 1'42.634 2 Vizziello Gianluca Italia Lorenzini by Leoni Yamaha YZF R1 10 1'42.986 3 Rocamora Enrique Kawasaki Bertocchi Kawasaki ZX10 12 1'42.995 4 Sofuoglu Kenan Yamaha Motor Germany Yamaha YZF R1 11 1'44.191 5 Laverty John EMS Racing Suzuki GSX 1000R 10 1'44.382 6 Hurtado R. Jose Manuel MIR Racing Suzuki GSX 1000R 10 1'44.424 7 Lombardo Jose MIR Racing Suzuki GSX 1000R 9 1'44.559 8 Chiarello Riccardo Suzuki Alstare Corona Extra Suzuki GSX 1000R 10 1'44.560 9 Badovini Ayrton EVR Corse Biassono R.T. Ducati 999S 10 1'45.388 10 Brannetti Alessandro FbC Racing - Spamoto Aprilia RSV 1000 10 1'45.471 11 De Angelis William Rox Racing Ducati 999S 8 1'45.637 12 Dionisi Ilario Celani - Suzuki Italia Suzuki GSX 1000R 11 1'45.639 13 Bianco Stefano MNR Racing Suzuki GSX 1000R 4 1'45.913 14 Dal Corso Christian PSG-1 Corse Ducati 999S 11 1'46.339 15 Miksovsky Tomas Intermoto CZECH Republic Honda CBR 1000RR 12 1'46.351 16 Vanstaen Pierrot Association Plein Gaz Suzuki GSX 1000R 11 1'46.768 17 Alfonsi Lorenzo Italia Lorenzini by Leoni Yamaha YZF R1 9 1'47.391 18 Smrz Matej AKUNA Racing Team Honda CBR 1000RR 10 1'47.526 19 Martinez Alex Intermoto CZECH Republic Honda CBR 1000RR 7 1'47.558 20 Martinez Bernat Bernat Marvimoto Suzuki GSX 1000R 12 1'48.526 21 Jaroslav Cerny AKUNA Racing Team Honda CBR 1000RR 12 1'49.375 22 Polita Alessandro Rox Racing Ducati 999S 7 1'50.688 23 Bucek Libor Bucek Racing Honda CBR 1000RR 12 1'50.868 24 Fastre Gregory Zone Rouge Yamaha YZF R1 5 1'51.428 25 Vermonden Sepp Sepp Racing Suzuki GSX 1000R 5 1'51.520 26 Butler David EVR Corse Biassono R.T. Ducati 999S 9 1'51.858 27 De Vries Robert CRT Yamaha Yamaha YZF R1 11 1'52.257 28 Klausen Risto Bike World Racing Honda CBR 1000RR 11 1'52.551 29 Gatenby David Beowulf World Suzuki GSX 1000R 6 1'53.567 30 Van Looy Tom Herman Verboven Racing Suzuki GSX 1000R 8 1'56.044 31 Verboven Leroy Herman Verboven Racing Suzuki GSX 1000R 2 2'05.586 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 honda rulz, restul sux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 honda rulz, restul sux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 Cata, tu nu aveai un GPZ? Ai avut vreun motiv anume pentru care ai luat si Honda asta? Nu te mai multumea gpz-ul sau pur si simplu voiai ceva mai nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 Cata, tu nu aveai un GPZ? Ai avut vreun motiv anume pentru care ai luat si Honda asta? Nu te mai multumea gpz-ul sau pur si simplu voiai ceva mai nou? ba da..aveam GPZ care m-a multumit foarte bine pana a venit clientul cu banii...si atunci m-am gandit sa-ncerc si altceva (fie vorba intre noi... nu e mai noua..ba chiar mai veche -89-), adica CBR 600f si am observat ca imi plac calutii cat mai multi sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 Bhairava tatii, in ce gaura sub pamant te-ai ascuns ? azi a fost frumos, am fost la munte....ne-am distrat, ne-am plimbat cu motoarele pe serpentine....daaa, am uitat, asta nu e pentru motociclistii de casa (monitoricus-biciclus).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 28, 2004 Share Postat Februarie 28, 2004 BOB...noroc ca fumezi ca asa mai trageai si tu o tigara pana te-ajungeam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate