Sari la conținut

Daniel

INACTIV
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Daniel

  1. Daniel

    Despre Caini

    cea mai la indemana solutie: o sticla de 1.5L sau de 2L cu apa, avand dopul gaurit. tin o javra scarboasa in apartament (a sotiei - dar eu trebuie sa ma prefac ca ma inteleg bine cu el si el bine cu mine), si tot iese derbedeul pe balcon si latra la cainii care trec pe strada. Solutia gasita: il stropesc cu apa si pe el si pe dobitocii care se aduna sub balcon si latra din colegialitate pe-acolo. Aia de jos se ascund pe unde pot, javra scarboasa dispare imediat si se-ascunde prin casa. La fel, am testat si cu un alt sac de purici care locuieste la o casa de peste drum de blocul meu, cu care comunica javra scarboasa in lalaituri si latraturi toata ziua. L-am stropit prin gard si s-a carat si ala prin curte si se prefacea ca nu stie ce se intampla si ca are treaba mai incolo. Deci: luati cu voi un bidon cu apa, cu dopul gaurit. Are efect garantat.
  2. Daniel

    Accident - Dan R1

    cand i-au bagat tub respirator ii iesea sangele pe-acolo: a avut plamanii facuti varza. din spusele politiei a avut undeva intre 140 si 160kmph. Din spusele celor de la ambulanta 200 (cred ca ultima cifra e exagerata). sa-i fie tarana usoara, si aviz celorlalti care tot la fel, si-o fac cu mana lor.
  3. pai da-i bataie,candideaza, conteaza pe votul meu.... apropo, am citit tot ce s-a scris in threadul asta,si ceea ce nu aveam pretentia ca inteleg e balacareala dintre voi (ati fi putut rezolva mult mai simplu si fara sa va spalati rufele in public, insa aici mai e cam fara minte si Baiazid, nu numai tu) cat si motivele pentru care ai facut magaria cu trecutul Silver Pistons la capatul listei.. se pare ca tu esti cel superficial si care nu citeste (eventual nu citeste cu atentie). ..........."Nu am pretentia ca am inteles prea multe din balacareala voastra" <--- asta era citatul in cauza. Poate nu m-am exprimat prea inteligibil pentru dvs, sau poate nu ma ridic la inaltimea regelui motociclistilor, majestatea sa, Dobrescu. in fine, faza cu coruptia & shit like that vine si din faptul ca ati cam ciordit tot continutul forumului si toti userii de pe pro-bike. Insa ce nu face un roman cinstit pentru $?
  4. Nu am pretentia ca am inteles prea multe din balacareala voastra,insa ce ma nedumereste e cum, intr-o societate libera, intre niste oameni si mai liberi, cum sunt motociclistii, isi permit niste d-alde catzavencu sa se urce pe cate un butoi si sa proclame 'sunt regele motociclistilor'. 'Eu fac calendarul intrunirilor'.'Cui nu-i convine, il dau afara sau il reduc la tacere'. D-l DVD, calendarul e in ordine cronologica dupa cum sunt organizate si intrunirile. Ati facut o firma, "motociclism srl",nu faceti o afacere si din motociclism in general. Va integrati perfect in teatrul politic romanesc. Ar trebui sa candidati si voi la presedentie. Coruptilor!
  5. Am cumparat ulei 80W90, pus in ambreiaj si cutia de viteze. Ce parere aveti despre el? Am exagerat?
  6. Mai umbla vorba ca totul e doar o afacere. campingul este al unuia din cei din Seariders iar intrunirea a fost doar o "aducere" de clienti in campingul dansului. De aici si lipsa de interes si dezorganizarea prezenta. Sper sa fie doar o barfa si nu ceva adevarat. Univet, ceva comentarii relativ la cele zise aici?
  7. Daniel

    Era Sa O Comit Rau

    ma, ar merge si frana blana, insa s-o incepi cu spatele, si apoi cu frana pe fata, ca altfel sigur o iei pe aratura peste ghidon. la aprilia si la rd-ul meu merge ca-s usurele, insa am incercat si pe un fzr mare si greu rau de tot si ala nu prea il mai poti controla la o frana in blana.. cred ca depinde de cat de mare esti si cat de mare e si motocicleta.. una e sa pui frana avand 100kg sub tine si alta e sa pui frana cu 180 sau 200 de kg sub tine.. si inca ceva, o poti baga imediat intr-o viteza inferioara, sa ai si frana de motor.
  8. Daniel

    Rd350

    pai prin oras consuma vreo 9 chiar 10 in oras si vreo 6 afara din oras. oricum, fata de aprilia pe care am mers pana acum, ma rupe la benzina.. aia consuma 2.5-3 litri in oras si 2, maxim 2.5 afara.. ce fel de carburatoare ai pe ea? chestia e ca eu nu sunt din bucuresti, deci nema mos pedala sau daniel mirea daca am probleme, si la service-ul yamaha ma usuca de bani, sper sa nu mai fie nevoie sa trec pe-acolo multi ani de-acum inainte.. de mers merge de nu se poate, ma cam sperie se ridica si intr-o roata fara probleme, iar cu doua persoane pe ea chiar merge vreo 10-15 metri pe-o roata
  9. Daniel

    Rd350

    las ca avem service yamaha in constanta am reglat totul, aveam mizerie in carburatoare si o bujie plina de ulei iar powervalve-ul era prost setat (la vreo 10.000 rpm cand intra pe rosu)
  10. stie cineva ceva de el? sambata un moto negru s-a ridicat pe-o roata la intersectie, individul din fata lui a pus frana si omul nostru a intrat pe-o roata in el (presupun ca nu prea mai avea cum sa puna si el frana sau sa ocoleasca). moto facut varza si motociclistul cules de salvare. alte detalii nu stiu, daca stie cineva, sa zica. plus un r1 argintiu la service yamaha, fatza varza, rezervor facut de doua ori mai mic. al lui renato, cine il cunoaste, a patit ceva? cum a lovit-o?
  11. Daniel

    Yamaha R6 In Bucuresti

    Probabil ca aveai "mamaliga" lipita pe casca? sau cum s-au prins ca esti incepator? Oricum, chestii d-astea am mai vazut si am patit-o si eu cu niste "preteni" (nu-i cunosc) care m-au invitat la o intersectie sa ma plimb cu ei. Rezultatul? Mi-a taiat fata unul din ei peste 3-400 de metri, si am reusit sa o culc pe o parte ca altfel intram in dihania lui ca era la 2-3 metri in fata mea. Vorba lui zahei, mergi cu cine te cunosti..
  12. Daniel

    Rd350

    Salut, am si eu un rd tot de 350 si cam am probleme cu ea... Ii dau la pedala de innebunesc in fiecare dimineata, si powervalve-ul se cupleaza de capul lui, asa ca atunci cand se cupleaza merge in socuri (ba se cupleaza, ba se decupleaza, si asta la turatie constanta). Ai vreo idee cum sa rezolv? S-ar putea sa am si carburatoarele dereglate.. O am de vreo 3 zile si singurul momente in care am fost multumit de ea a fost cand am decuplat powervalve-ul si am mers cu vreo 150.. In rest.. tot imping la ea prin parcare si-i dau pedale de fac febra musculara s-o pornesc.. Se pricepe cineva la reglaje la asa ceva?
  13. Daniel

    De 1 Mai

    cbr-ica : off-topic gasca: imi da si mie cineva un telefon cand sunteti prin vama? nu va cunosc, dar nu strica sa ne cunoastem. nr. de telefon e 0723 178 962 , nr meu e ct-96-etc thanks!
  14. Mi-a cam curs aproape tot uleiul rezervorul de ulei prin motor (trecand prin el) in iarna asta, prin urmare ea pana acum a mers cu ulei sintetic iar eu i-am pus mineral? Sau invers? Ce recomandati sa pun in continuare?
  15. apropo de Tuyaucom, nu merge sa folosesti doua pahare de pepsi de la mcdonalds, legate intre ele cu o sfoara?
  16. Daniel

    Yamaha Fj1200

    pai atunci vin si eu, chit ca n-am fj/fjr sau yamaha vama veche? cum iti suna? ne intalnim acolo de 1 mai? plus ca de 1 mai e ziua mea de nastere si e pericol de facut cinste
  17. Daniel

    Yamaha Fj1200

    pe malul marii? vine si katy cu fjr-ica?
  18. Daniel

    Yamaha Fj1200

    da bre zahei, arata frumos, felicitari pentru achizitie! si arata mai mica decat credeam (sau eventual esti tu mai mare decat trebuie ) s-o stapanesti si s-o conduci sanatos! ti-ai dat examenul pentru categoria TR sau TB ca sa te lase s-o conduci?
  19. Cata, tu nu aveai un GPZ? Ai avut vreun motiv anume pentru care ai luat si Honda asta? Nu te mai multumea gpz-ul sau pur si simplu voiai ceva mai nou?
  20. Acum fara nici o legatura cu topicul, m-a amuzat o chestie la Raul: Signature-ul/Semnatura. -------------------- "MetalHead" pe SBZ "Taranu Andrei" pe vechiul pro-bike "Raul Taranu" pe yahoo groups pro-bike "T.Raul.A" pe suntroman.com T.Raul.A pe "suntroman.com" Sunt roman dar ma tratez!
  21. uhm, eu cand plecam la Sinaia drumul pana la Bucuresti parca trecea rapid de tot. De la Bucuresti la Sinaia dura o vesnicie Am zis si eu din experienta, n-am stat sa ma uit exact cat e.
  22. Daniel

    Yamaha Fj1200

    era cool daca in loc de B-99-HEI puteai sa ii pui ZA-99-HEI
  23. Pai am vazut si eu pe-aici un fan infocat a lu` nea pinguinu si mi-am zis sa incerc sa il aduc pe calea cea buna. Insa trebuia ma intai sa ma bag putin in seama, nu? Daca tot se numeste Bucuresti-Constanta/Sinaia, eu zic sa veniti la Constanta, din doua motive: 1. e mai cald decat la Sinaia 2. e mai scurt drumul decat pana la sinaia 3. e cu drumuri drepte (fara curbe), deci se da si bhairava mai bine (sâc) 4. va astept aici sa mergem in vreun bar (normal ca nu fac cinste). Poate mai vine si Katy, Dinu, Carlos, si cine mai e de prin Cta pe pro-bike.ro/bb ....da, 2 != 4.. Si daca va lipseste privelistea de la Sinaia, aduc eu niste poze de-acasa.. PS: Bhairava, stiai ca linux foloseste ms-dos style cpu calls? pe cand FreeBSD foloseste unix-style cpu calls.
  24. bhîhîhîairava, iarasi fac astia misto de tine?!? si acum ce faci? "vino frate dkz pe irc ca avem de vorbit.. hai pana nu ma supar" amenintari?
×
×
  • Creează nouă...