Annone Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 up!! Caut garaj de inchiriat in zonele: Casa de Cultura, Icil, Tomis Mall, Bdul Mamaia (din I.G. Duca pana in Capitol) - Peco Mihaileanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 nu stiu unde o sa gasesti cu campania asta de ridicat garaje din constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Si eu caut garaj zona Galeriile Soveja , Tomis 3,Eden Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 hai ca si eu caut garaj, nu conteaza zona, haideti sa ne combinam la unul, eu zic ca 4 moto sunt suficiente pentru unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 eu am gasit unul singur in ziar "zona spitalul vechi" , l`am sunat pe om, zice ca e la Icil da` vrea 2,5 mil pe luna ceea ce mi se pare exagerat de mult. Aaaa si vrea si avans pe 4 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) platesc oricat, eu ma bag daca ma primiti si va decideti asupra unuia aaa, apropo, nu va mai uitati dupa garaje care sunt amplasate pe spatii publice, ca or sa se ridice, vedeti pe la cineva prin vreo curte sau pe la vreo societate in parcare Editat Martie 19, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Daca am fi 4-5 ar fi ok. Dar Anca vrea aproape de casa cum zice, ca si mine de altfel. Am fi 3 pentru asta. Deci cine se mai baga? Sau cine stie alte garaje? Nu e unul din cele care se vor ridica, l`am intrebat pe om. Acum eu o sa mai intreb la mine in cartier pe la case.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Daca nu i-a sosit instiintare nu inseamna ca nu i se va ridica, inca e timp. Daca va decideti anuntati-ma si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 2.5 milioane este f bine pt orice zona mai ales din oras......iar garajele se vor ridica sigur,mare parte dintre proprietarii care au garaje pe domeniu public au termen pana la sfarsitul lunii martie.....eu am avut doua la far si le-am dus inafara orasului deja. nu este de preferat insa sa platiti in avans foarte mult ca sa nu ramaneti fara banutzi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 salutare ma bag si eu daca mai aveti loc... pentru una bucata motoras... multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salut si scuze ca sunt oarecum off-topic.O intrebare am.Eu nu am primit inca acea instiintare.Am garajul in spatele blocului in zona inel 2.Nu este la strada, nu incurca in nici un fel circulatia. As vrea sa stiu cam care sunt sansele sa raman fara el. In fine , in cazul in care nu imi darama astia garajul il pot ajuta pe unul dintre voi.Am deja 3 mobre in cotet mai incape una lejer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Doamne ajuta sa nu ti-l darame dar, se vor darama toate, inca n-au ajuns la tine, eu inca mai am totusi o mica speranta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) eu abia ieri am primit instiintarea cu pricina si stau tot in inel doi! deci se pare ca vor sa le darame pe toate pe motiv ca nu au autorizatie de constructie Editat Martie 27, 2009 de ZX-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Si eu am aceiasi speranta , vb aia il am de atatia ani, e declarat la primarie, toate actele sunt la zi si impozit si tot. Care ai patit ceva de genul zi-mi si mie clar cum sta treaba.Am inteles dintr-un post de pe aici ca as avea timp sa imi mut fiarele pana la sfarsitul lui martie, dar nu am gasit nici un fel de citatie in sensul asta!so? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 ieri am gasit pe garaj lipita o instiintare prin care imi cerea ca azi sa ma prezint la directia corp control primarie de pe str. amzacea cu autorizatia de constructie a garajului, care bineinteles ca nu are nimeni asa ceva,si chitanta de plata a impozitului iar dupa ce am fost la ei am termen de 5 zile cu posibilitate de prelungire sa il daram! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) Care ai patit ceva de genul zi-mi si mie clar cum sta treaba.Am inteles dintr-un post de pe aici ca as avea timp sa imi mut fiarele pana la sfarsitul lui martie, dar nu am gasit nici un fel de citatie in sensul asta!so? Dan aka. airman a ramas fara garaj acum cateva saptamani. Sigur ajunge si la tine hartia. Ai 15 zile sa ti`l eliberezi din momentul in care o primesti. Si din pacate vor ridica si in zona aia la tine. In Telegrafu` de azi scriau ca totusi n`au bani de amenajat parcarile... cine mai intelege Editat Martie 27, 2009 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Ok dar de unde aflu concret care sunt zonele in care se darama sau ce garaje vor darama?Nu sitiu daca va aduceti aminte dar acum vreo cativa ani a mai fost un avant de genul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 din surse oficiale, nu va ridicati garajele, ele mai rezista cel putin un an, mergeti pe burta aia care sunteti in legalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 la mine in faleza nord au inceput deja sa si le darame singuri cei care au primit instiintare,faza e ca daca primesti instiintare si nu ti-l darami tu o sa vina ei sa ti-l darame si o sa ai de plata 4000 ron..stiu pe cineva care are autorizatie de constructie eliberata de primarie dar tot a primit instiintare pe motiv ca e pe domeniul public..cineva de la primarie mi-a spus ca de la 10 aprilie va incepe "marea demolare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 am mai spus si ma repet...e valabil pt toata constanta,chiar daca incurca sau nu....au insa prioritate cele unde sunt reclamatii de la vecini...dar vor disparea toate care sunt pe domeniul public.....pt cei care au primit abia instiintarea ,urmeaza si cea in care vi se va comunica si termenul limita si amenda care o ve-ti lua daca nu il ridicati singuri pana atunci....in caz contrat il ridica ei si ve-ti plati si costurile de transport....eu am mutat deja 15 garaje.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) bah, stati linistiti cu garajele pentru moment, atat va zic.. a fost o faza identica si acum 6 ani Unde le-ai mutat ? in Constanta ? ca daca le pui la casa sau pe orice teren propriu ai nevoie de autorizatie de constructie, vezi legea. Editat Martie 30, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 ieri am mai vb cu un amic care este in aceeasi situatie si mai mult decat atat garajul lui este vecin cu un alt garaj al unei juriste din cadrul primariei care in urma unei discutii cu ea a rezultat ca nu se ppoate face nimic si daca nu le dam jos primim amenda cu pricina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 bah, stati linistiti cu garajele pentru moment, atat va zic.. a fost o faza identica si acum 6 ani Unde le-ai mutat ? in Constanta ? ca daca le pui la casa sau pe orice teren propriu ai nevoie de autorizatie de constructie, vezi legea. faza de acum 6 ani nu mai e identica....si le-am mutat pe proprietate privata unde da e nevoie de autorizatie de constructie. in rest daca mai ai cu ce sa ma contrazici vino cu fapte si nu cu legi....vrei sa facem pariu ? ai macar garaj de te trezesti vorbind? in cazul in care ai garaj macar ia numarul meu de telefon sa nu te coste prea mult macaraua si trailer-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Daca esti in Constanta si iti trantesti garaj in curte, e ilegal, fara autorizatie de constructie care se elibereaza doar daca ai fundatia garajului din nu stiu ce material, lucrez in domeniu. Da am garaj de 13 ani. Eu v-am dat un sfat.Multumesc de oferta, dar cand va fi cazul il voi ridica eu, deocamdata nu este cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 faza de acum 6 ani nu mai e identica....si le-am mutat pe proprietate privata unde da e nevoie de autorizatie de constructie. in rest daca mai ai cu ce sa ma contrazici vino cu fapte si nu cu legi....vrei sa facem pariu ? ai macar garaj de te trezesti vorbind? in cazul in care ai garaj macar ia numarul meu de telefon sa nu te coste prea mult macaraua si trailer-ul.... Ia uite cine a vorbit cu Mazarica sa se demoleze garajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate