Sari la conținut

ZX-R

Membru
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ZX-R

  1. Vand Kawasaki zx12r An fabricatie 2002 Km 35100 Accesorii: capete ghidon, furune frana Tubo fren, stopuri cu led, aripa spate, lant did stare foarte buna, vopsita recent. Stare foarte buna consumabile schimbate (lichid frana, antigel, ulei, cauciuc spate nou, baterie noua in garantie, revizuit complet sistemul de franare/racire). Motocicleta o detin din 2007 numai in garaj, rulata foarte putin neabuzata apx 6000 km . Ofer ca bonus o casca nolan integrala in stare foarte buna si un schimb de ulei. Pret 3000 euro negociabil. Pentru detalii telefon: 0737024475 Emi http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx12r-din-2002-606686.html » Post actualizat in 13 Jul 2015 08:20 Urgent pret negociabil!!
  2. 9% oras si 7% afara pana in 140 km.. oricum e putin pentru un supersonic
  3. Recomand cu incredere! Motor intretinut si neabuzat..km reali! A fost cumparat de nou din reprezentanta Suzuki Spania de primul proprietar care l-a folosit si intretinut ff bine asa cum se vede din poze.
  4. baiatul este relativ ok,si pasagerul de asemenea,bineinteles cu juliturile de rigoare,motoreta....praff!
  5. Bine ca v-ati luat voi,schije d'astea!
  6. salut! ce piese mai ai de la zx4?
  7. REPLICA. An 2008.Motorul merge impecabil, are alarma noua,carburator de honda,baterie noua,bujie NGK, consum 3%, ulei schimbat la fiecare 1000km. Pot fi contactat si pe mess, pt mai multe info. Rog seriozitate. OFERTA: + 2 casti HEBO. Accept variante + dif- tel:0731576777 pret 1000 euro negociabil adrytu_freeman@yahoo.com.
  8. lasa sa intreb si eu pe cineva! cred ca stiu despre cine e vb si iti dau eu de veste!
  9. venit plimbat cta-ion corvin-cochirleni-cernavoda-cta cam 180km pacat ca am fost doar eu si haste!
  10. dar ce constructie daca ar fi un container?
  11. zi-mi si mie mai multe ca nu stiu ce sa mai cred! exista alta varianta? eventual sa iau autorizatie de constructie?daca se da bineinteles! sau ma gandeam sa cumpar un container care nu ar fi o constructie, si sa il pun in locul garajului
  12. ieri am mai vb cu un amic care este in aceeasi situatie si mai mult decat atat garajul lui este vecin cu un alt garaj al unei juriste din cadrul primariei care in urma unei discutii cu ea a rezultat ca nu se ppoate face nimic si daca nu le dam jos primim amenda cu pricina!
  13. ieri am gasit pe garaj lipita o instiintare prin care imi cerea ca azi sa ma prezint la directia corp control primarie de pe str. amzacea cu autorizatia de constructie a garajului, care bineinteles ca nu are nimeni asa ceva,si chitanta de plata a impozitului iar dupa ce am fost la ei am termen de 5 zile cu posibilitate de prelungire sa il daram!
  14. eu abia ieri am primit instiintarea cu pricina si stau tot in inel doi! deci se pare ca vor sa le darame pe toate pe motiv ca nu au autorizatie de constructie
  15. deci sa inteleg ca militianul era "montat"!!
  16. astea de data trecuta scuze! dar chiar am uitat ca am facut poze! ps. a fost misto ieri!
  17. La kawasaki pompa de apa are aerisitor acolo trebuie sa umbli si cu antigelul ai grija si nu pune orice! bafta!
  18. daca ai robinet la rezervor trebuie comutat pe pozitia res in momentul in care mai ai putina benzina! bafta!
×
×
  • Creează nouă...