cristi cbr Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 frumos tare diversionul de 900 in comparatie cu cel de 600. are un prieten, e de 900 din 97,are aspect, e fiabil si puternic, singurul dezavantaj la acest motor sunt kilogramele cam multicele, e greoaie.daca as avea motocicleta asta m-as apuca de sala si de ea tot nu m-as lasa. i love it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 No am fost si din pacate nu l-am vazut. Nu era expus pentru ca era doar pentru dealeri... Asa ca de suparare am luat un pliant cu noul CBF600 si mi-a trecut pofta complet cand am vazut ce preturi au... ...am impresia ca raman o vreme buna cu batrana de Xj 600.... ride safe! p.s: si totusi daca mai afla cineva ceva / detine una...poate sa posteze un review Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 Buna seara. Poate revigoram nitel acest topic. Proaspat posesor de XJ900 model 1995. Dupa cateva zile de revizie acum e gata de drum. Sper ca mai sunt posesori ai acestui model si poate ca socializam . Numai de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rada Nic Postat Martie 23, 2022 Share Postat Martie 23, 2022 La 13.02.2020 la 18:42, Kosmin a spus: Buna seara. Poate revigoram nitel acest topic. Proaspat posesor de XJ900 model 1995. Dupa cateva zile de revizie acum e gata de drum. Sper ca mai sunt posesori ai acestui model si poate ca socializam . Numai de bine ! Salutare , poti sa ne zici impresia personala ? Cati km ai facut cu ea desi a fost pandemie ? Cati km are la bord? Cat de confortabila este ca si turer ? Viteza de croaziera la care ii place ? Costuri de mentenanță? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Martie 27, 2022 Share Postat Martie 27, 2022 La 23.03.2022 la 14:31, Rada Nic a spus: Salutare , poti sa ne zici impresia personala ? Cati km ai facut cu ea desi a fost pandemie ? Cati km are la bord? Cat de confortabila este ca si turer ? Viteza de croaziera la care ii place ? Costuri de mentenanță? Salutare . Despre motor numai de bine .Kilometrii nu foarte multi , adevarat dar cei pe care am reusit sa i adaug la odometru au fost senzationali. Pe bord are aprox. 39000 mile ( moto e adus din UK). Ca si confort nu am ce sa reprosez. Pentru mine e confortabila , o placere la condus. Are ceva zvac daca o si turezi corespunzator dar se plafoneaza destul de repede. E etajata cutia pentru viteze de croaziera si mai putin pentru kickdown. Mie imi place sa rulez in zona 110 -130, dar mersul ei e mai pe la 90 - 100 . Fiind un motor mare , greu si cu o tehnologie simpla consumul e destul de marisor. Aproximativ 6-7 % in regim mai sportiv, cu demaraje lungi in trepte mici. De la achizitie si pana azi ( 2ani spre 3 ani ) am facut doar schimb de ulei , filtre. Am revizuit furca imediat dupa achizitie si am inlocuit anvelopele pentru ca erau foarte vechi. In rest doar benzina. Am in plan schimb de bujii - poate mai scade nitel consumul. Una peste alta este o moto de drum lung si viteze medii. Asta e parerea mea. Cu siguranta e una din acele motociclete facute sa mearga mult si bine. Nu reusesc sa fac prea multi km pentru ca timpul e o mare problema , dar mereu mi a adus zambet si satisfactie. Pentru mine e motocicleta cu numarul 2x ... ca nu mai stiu exact a cata e , dar imi place . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate