OLY Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 nu de foarte mult timp rectificata cutia mea cu treapta a 2-a in pioneze a primit acum ultima lovitura ......BULAN imens s-a intamplat intamplarea intamplata in timp ce in una din serile trecute dadeam si eu k omu linistit un burn out in cartier ......ROATA din spate a inghetzat si trosc poc jap imens ...initial am crezut k am spart cauciucul .....DAR cutia mea a zis hopa in stil mare ......... daca aveti careva vreo idee astept comentarii ....un prieten mi-a aratat motoare cu totul pe e bay la 4-6 sute de iepuri.....nu imi permit .......dar .......one day ,,.... oricum cred k o veti vedea la vanzari cat de curand ......un motociclist mai putin pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Nu ai incercat la un service ?poate iti rezolva aia cutia pe bani mai putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 (editat) Nu ai incercat la un service ?poate iti rezolva aia cutia pe bani mai putini am incercat ceva nedemn de povestit .....m-am imbatat ...in mare parte de suparare si am adus vorba de ce am facut un tip a zis sa-i dau lui gixeru asa stricat k are el cutie si o face .......cica imi da xxx bani pe el ....super tare oferta .....zis si facut la 3 noaptea m-am dus acasa cu xxx iepuroi in buzunar.......cand m-m trezit si am realizat ce am facut imi venea sa ma dau cu capu' de peretzi ....am mai rezistat 2 zile una de rusine si una ambitie iar a treia zi m-am dus si i-am pus banii pe masa ........FAZA E ca el si baietii lui ii pusesera cutia .......am luat-o asa fara carene puse fara nimic .... peste alte 2 zile am fost si mi-a pus si carenele .....acum a ramas sa-i dau baniii pe cutie ....dar.... treaba e ca am avut-o numa buna de ploiesti si am rockuit la motorrock, josnic? nu cred doar pana la urma e raman la ideea de cand sunt unamploied k asta nu e de buzunaru meu .....DA O IUBEEEEEEEEESC Editat Noiembrie 1, 2007 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 am incercat ceva nedemn de povestit .....m-am imbatat ...in mare parte de suparare si am adus vorba de ce am facut un tip a zis sa-i dau lui gixeru asa stricat k are el cutie si o face .......cica imi da xxx bani pe el ....super tare oferta .....zis si facut la 3 noaptea m-am dus acasa cu xxx iepuroi in buzunar.......cand m-m trezit si am realizat ce am facut imi venea sa ma dau cu capu' de peretzi ....am mai rezistat 2 zile una de rusine si una ambitie iar a treia zi m-am dus si i-am pus banii pe masa ........FAZA E ca el si baietii lui ii pusesera cutia .......am luat-o asa fara carene puse fara nimic .... peste alte 2 zile am fost si mi-a pus si carenele .....acum a ramas sa-i dau baniii pe cutie ....dar.... treaba e ca am avut-o numa buna de ploiesti si am rockuit la motorrock josnic? nu cred doar pana la urma e raman la ideea de cand sunt unamploied k asta nu e de buzunaru meu .....DA O IUBEEEEEEEEESC deci merge....? sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 MERGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SI m-am potolit si cu mersu tare si cu ture multe si cu viteza in oras si cu tot ..............ca o iubesc pe ea si ma iubesc si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 MERGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SI m-am potolit si cu mersu tare si cu ture multe si cu viteza in oras si cu tot ..............ca o iubesc pe ea si ma iubesc si pe mine asa sa te ajute CEL DE SUS...si ...SA NE AJUTE PE TOTI. BE CAREFUL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 ce vremuri ! hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate