magarusulmarius Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 salutare tuturor, propun excursie sambata 14 noiembrie, bucuresti - belogradchik (bulgaria), excursie de 1 zi. Obiective de vizitat : stancile de la belogradchiks si fortareata belogradchik pestera magura ( 18 km depaaartare de belogradchik, are picturi preistorice,,,) fortareata medievala baba vida din orasul vidin traseul ar fi bucuresti - pitesti - craiova - calafat - vidin - belogradchik , 760 km dus intors, rotund sa zicem 800 km viteza : 70 - 130 km/h plecarea sambata dimineata la 07 00 de la mc donalds langa metro militari cateva poze , de pe net ca eu n-am ajuns pe acolo,,, Mesaj completat alte info legate de pestara Mesaj completat prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 e misto acolo.. dar vremea.. si drumu prin craiova... nu prea imi place pe acolo.. nu stiu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 salutare tuturor, propun excursie sambata 14 noiembrie, bucuresti - belogradchik (bulgaria), excursie de 1 zi. Obiective de vizitat : stancile de la belogradchiks si fortareata belogradchik pestera magura ( 18 km depaaartare de belogradchik, are picturi preistorice,,,) fortareata medievala baba vida din orasul vidin traseul ar fi bucuresti - pitesti - craiova - calafat - vidin - belogradchik , 760 km dus intors, rotund sa zicem 800 km viteza : 70 - 130 km/h plecarea sambata dimineata la 07 00 de la mc donalds langa metro militari cateva poze , de pe net ca eu n-am ajuns pe acolo,,, Mesaj completat alte info legate de pestara Mesaj completat prin zona cam mult 800 km intr-o zi de toamna tarzie cand se intuneca la 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 daca mergi singur sau cu inca o moto nu va fi o prob daca faci grup mai mare o sa ai intarzieri pe traseu oricum, pleaca devreme sa ai cat mai multa lumina pe drum si 200 de km sunt soft de autostrada deci raman undeva la 600 pt ziua aia de avut grija la drum bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 800 de km e prea mult intr-o zi de toamna.., aproape sigur vreo 200-300 km ii vei face pe timp de noapte.., mai gandeste-te! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 se poate face tura fara probleme,,,nu ploua, deci vremea este ok, voi pleca mai devreme, intr-adevar e mai bine la intoarcere, am avantajul autostrazii mi-ar placea totusi sa mi se alature cineva, macar unul,,, daca nu, singur, de nebun,,,ca e bine si asa,,, ai totusi niste avantaje cand mergi singur :mergi in ritmul tau, pauze cum vrei, cate vrei etc nu zic ca excursiile in grup nu sunt mai frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 cam mult 800 mariuse s-a scurtat ziua rau, era sa o iau in bot de cateva ori noaptea, nu mai unblu pe intuneric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Ideia nu e rea dar zic sa lasi traseul asta pentru la vara Amigo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Foarte interesant traseu, daca era in vara nu ratam. Mai ales ca daca nu stii zona Vidin e romaneasca, mai nou au si scoli romanesti, opream intr-un sat acolo si eram eroi locali, pasaret una alta. Hai vedem poate pana maine devreme ma hotarasc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 Ideia nu e rea dar zic sa lasi traseul asta pentru la vara Amigo... la vara alte trasee,,,, gandeste-te ca nu te mai intalnesti cu vreme ca asta pana la primavara,,, de cand am citit topicurile lui bizonu si lui ianachim ( care sunt si "lupi singuratici") parca am luat-o razna,,,asa imi spune nevasta-mea, care inca ma tolereaza cu excursiile mele. Nu vreau sa spun ca ma compar cu ei , numai ca ei mi-au deschis apetitul pt calatorii lungi de unul singur. Am facut bucuresti - kalambaka dintr-o bucata pe vreme naspa rau, si simt ca am trecut hopul, am luat si eu curaj de la ei. Daca citesti cu atentie ce-au scris ei , realizezi ca maine eu sunt privilegiat sa merg pe o vreme ca asta. Foarte interesant traseu, daca era in vara nu ratam.Mai ales ca daca nu stii zona Vidin e romaneasca, mai nou au si scoli romanesti, opream intr-un sat acolo si eram eroi locali, pasaret una alta. Hai vedem poate pana maine devreme ma hotarasc. spre rusinea mea nu stiam ca zona e romaneasca, l-am intrebat pe tata (care stie istorie) si mi-a povestit cate ceva,,, locatia am ales-o de pe net, mi-au placut locurile,,, urmez "sfatul batranilor" si plec mai devreme de acasa , la 05 00, asta inseamna ca la 05 30 sunt la mc donalds , langa metro militari daca te hotaresti iti las telefonul meu 0722564401 marius stie careva cum sta treaba cu schimbatul banilor la calafat ? sau sa cumpar leva din craiova ? am pe card bani, dar vreau si ceva cash,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 un sfat eu unul as face urmatorul traseu bucuresti alexandria turnu magurele corabia dabuleni bechet calafat vidin pt ca e mai scurt si nu te mai vajaie vantul aiurea pe autostrada bafta si drum bun si noi vom fi prin bulgaria dar merg cu 2 >>>babe?? si o dam mai scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 un sfateu unul as face urmatorul traseu bucuresti alexandria turnu magurele corabia dabuleni bechet calafat vidin pt ca e mai scurt si nu te mai vajaie vantul aiurea pe autostrada bafta si drum bun si noi vom fi prin bulgaria dar merg cu 2 >>>babe?? si o dam mai scurt offtopic- ce bg mai bagati ? ca eu maine m as baga pe o "gabrovo - shipca" asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 offtopic- ce bg mai bagati ? ca eu maine m as baga pe o "gabrovo - shipca" asfalt uscat sal mai pe la est ca zapada in muntii bulgariei am vazut in drum spre alexadropoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 sal mai pe la est ca zapada in muntii bulgariei am vazut in drum spre alexadropoli aha. clar.drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 un sfat eu unul as face urmatorul traseu bucuresti alexandria turnu magurele corabia dabuleni bechet calafat vidin pt ca e mai scurt si nu te mai vajaie vantul aiurea pe autostrada bafta si drum bun si noi vom fi prin bulgaria dar merg cu 2 >>>babe?? si o dam mai scurt [/quot pai e drumul cam naspa pe acolo, am fost vata, drumul prost, numai daca nu l-au reparat intre timp,,, m-am gandit si la shipca pt wk asta,,,ha ha ha si mai vreau la bulgari anul asta, este un loc pe coasta frumos, kamen bryag, intre shabla si kavarna, fac topic si vedem ce iese,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 si noi vom fi prin bulgaria dar merg cu 2 >>>babe?? si o dam mai scurt [/quot pai e drumul cam naspa pe acolo, am fost vata, drumul prost, numai daca nu l-au reparat intre timp,,, m-am gandit si la shipca pt wk asta,,,ha ha ha si mai vreau la bulgari anul asta, este un loc pe coasta frumos, kamen bryag, intre shabla si kavarna, fac topic si vedem ce iese,,, i'm in doar nu maine ca maine..am ales:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Nu, nu ma astepta, sunt prea obosit sa fac drumul asta, saptamana trecuta am facut Varna. Drum bun Marius! Parerea mea e sa tragi peste noapte acolo si te intorci poimaine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 Nu, nu ma astepta, sunt prea obosit sa fac drumul asta, saptamana trecuta am facut Varna. Drum bun Marius! Parerea mea e sa tragi peste noapte acolo si te intorci poimaine. ok, nici o problema,,, nu pot ramane peste noapte, din motive de nevasta si copil... vreme buna tuturor maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 ok, nici o problema,,, nu pot ramane peste noapte, din motive de nevasta si copil... vreme buna tuturor maine Pai tocmai din motive de nevasta si copil ar fi bine sa innoptezi acolo! Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 so cum fu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 salutare tuturor, excursia a fost asa: Am plecat de acasa sambata la 05 00, pe ruta buc-pitesti-craiova-calafat-vidin-belogradchik apoi dimovo- pestera magura apoi acasa pe acelasi traseu Pe autostrada a fost cam naspa la maini, din cauza frigului. Am facut opriri foarte scurte cam la fiecare 30 km, jos de pe motor, incalzit mainile la gazele de esapament si plecat mai departe . Metoda functioneaza foarte bine, o recomand tuturor. Drumul a fost pustiu de la buc pana la calafat. La bulgari, cum se stie deja, trafic redus. Am ajuns la Calafat pe la 10 30. M-am oprit la o terasa si am intrebat doi tipi unde este podul, ca vreau sa traversez la bulgari . Se uita unul la altul zambind,,, Podul ?? Pai mai bine traversezi cu feribotul, daca nu vrei sa astepti terminarea podului,,,inca se lucreaza la el,,, Pai stai dom le ca am vazut pe net podul la calafat, intre Ro si Blg nu e pod ?? eu m-am uitat la asta cateva clipe : si m-a indus in eroare,,, apa aia care luceste in rasarit de soare, era o vrajeala de fapt,,, In fine, am luat feribotul ca pod nu era pod intr-adevar. 20 ron sau 6 euro motoreta cu motociclistul,,,face cam 20 min pana dincolo. Pe la 12 30 am ajuns la belogradchik . Trebuie sa intrebi de Kaleto ca altfel se uita cam chioras la tine daca le zici de " belogradchik fortress". Intrarea 4 leva si pozatul 10 leva. De sus ai panorama frumoasa asupra zonei. Pe la 15 00 am ajuns la pestara magura. 5 leva intrarea, frumoasa rau de tot. Si mare, cu o structura foarte variata, trebuie sa fie raiul fotografilor acolo, ca eu nu prea ma pricep la poze. Am stat cam 1 ora jumate acolo. Dupa pestara am mai stat pe langa lacul din zona Rabisha. Am bagat niste conserve si mai departe spre Baba vida, pe care n-am mai apucat s-o vizitez de fapt ,,,se intunecase deja,,, Traseul a fost pana la urma de 900 km, drumurile f bune chiar si in satucele alea mici bulgaresti O sa bag si ceva poze ca nici n-am apucat sa le descarc,,, A inceput sa-mi placa bulgaria asta,,,Planuiesc deja o excursie de o zi, pe coasta bulgariei, la kamen bryag, intre shabla si kavarna, care te bagi ? Cine a mai fost sa lase ceva detalii, ok ? multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Coasta suna bine dar nu iarna ca e pacat. La cat ai ajuns acasa de data asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 Coasta suna bine dar nu iarna ca e pacat. La cat ai ajuns acasa de data asta? am ajuns pe la 01 15 noaptea cred ca daca sunt peste 10 grade este ok mi-am luat niste manusi de neopren , la peste 5 grade nu simt nimic ( pe sub ele mai am o pereche de manusi). Cisme de la decatlon cu 70 lei. Excente, n-am simtit nimic la picioare pt bucuresteni este foarte accesibil mersul in bulgaria, eu mai vreau iesiri la ei. Drumuri bune, libere. La vara grecia e a mea,,,cum se incalzeste primavara, cam la 15 grade, vreau la atena. Cred ca e liber, vara trebuie sa fie cam aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 am ajuns pe la 01 15 noapteacred ca daca sunt peste 10 grade este ok mi-am luat niste manusi de neopren , la peste 5 grade nu simt nimic ( pe sub ele mai am o pereche de manusi). Cisme de la decatlon cu 70 lei. Excente, n-am simtit nimic la picioare pt bucuresteni este foarte accesibil mersul in bulgaria, eu mai vreau iesiri la ei. Drumuri bune, libere. La vara grecia e a mea,,,cum se incalzeste primavara, cam la 15 grade, vreau la atena. Cred ca e liber, vara trebuie sa fie cam aglomerat Ai stat in saua unui Pegaso aproape 24 de ore si ai facut 900km.., hmm, puteai sa-ti cumperi macar o motoreta cu saua mai lata ca nu vreau sa ma gandesc cum s-a simtit fundul tau dupa tura asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) bravo frate! ce ma bucur cand apare cate un incepator care le ia fata astora tari in tastatura si mers la arc. poate ajungi ca dan costescu care si-a luat motor prin 2007 la 40 de ani iar acum e campion national la rallye-raid. cand il cauti e ba in tunisia ba la dakar. Editat Noiembrie 16, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate