csman Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 veshti noi! am vazut hotu pe motoru MEU!!! am fugit dupa el da l-am pierdut pe Magheru! si am aflat cateva detalii despre el... il caut in continuare! culmea frate , te apuca toti dracii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 veshti noi! am vazut hotu pe motoru MEU!!! am fugit dupa el da l-am pierdut pe Magheru! si am aflat cateva detalii despre el... il caut in continuare! vai frate... dai un buzz pe mess si mergem sa-l cautam ... vai ce boala am pe ei ... acu` pe bune daca ai nevoie ... nu ezita sa ma contactezi ... le mananc ficatu hotzii draqului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Asta numiti voi modificari ??? Orice prost stie sa faca asaceva Modificarile se fac si la motor cat si estetic ... Dar voi nu stiu ce ati facut la vedere tot e de origine Nu te baga in seama pana nu ne arati ce ai facut tu la un motor.Indiferent ca au facut baietii aia la motoare important este ca au facut ceva. Sper sa le gasiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 vai frate... dai un buzz pe mess si mergem sa-l cautam ... vai ce boala am pe ei ... acu` pe bune daca ai nevoie ... nu ezita sa ma contactezi ... le mananc ficatu hotzii draqului ... count me in...si mie mi-au furat piaggio-ul Si din curte de la bunicamea cu tot cu covoare ce aveam pe el si cu antifurt la rotzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) Am afla PE unde locuieshte!!! hai sa va povestesc... maicamea a fost nush und pe calea Clujului cu masina, si a vazut si ea omu pe motor(la o luna dupa c lam vazut eu), si la urmarit pana acolo la blocuri langa LukOil, si la pierdut. A chemat politia, care, desigur, nu a facut nimik..., si ma sunat si pe mine. Eu m-am dus acolo sa verific c se intampla, si am patrulat vreo 2 ore acolo cu motoru de rezerva. Si am dat de o fata, de la care am intrebat daca nu a vazut persoana cu un motor verde, cu neoane, etc, etc.. Si a zis ca stie pe cineva cu un motor da ii de alta culoare. noah bine.... m-am dus la ala, iam zis sa-mi arate motoru, da ala a fost scooter . vorbesc cu el despre cele intamplate pana aflu de la el ca un vecin cu cateva blocuri mai indepartat a fost prins anul trecut cu 9 mopede furate. descrierea persoanei iarasi era identica cu ce am vazut eu! Esenta e ca hotul locuieste intr-un bloc acolo langa lukOil pe calea Clujului, nu shtiu in care bloc, da el ii. Acuma probabil se ascunde ca am mai fost pe acolo si nu am dat de el... DA el ii hotul 100% P.S. Messengeru nu-mi mai merge de o vreme... nush c are... Editat Iulie 12, 2006 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 P.S. Messengeru nu-mi mai merge de o vreme... nush c are... eu oricum te-am bagat in lista... dak ai nevoie de ajutor nu ezita sa ma contactezi ... ca asha chef de 'paruiala' am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 eu oricum te-am bagat in lista... dak ai nevoie de ajutor nu ezita sa ma contactezi ... ca asha chef de 'paruiala' am Ok. O sa te anunt dak va fi ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperRomania Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 9 mopede furate? dar are tupeu omuletul ala! tare faza cand a pus cel care filma solutie d-aia, cred ca s-a parlit un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Eddye .... daca mereti dupa muistu ala vin si io dik` ne adunam vreo 20 si merem peste el ) Mi-au placut fazele cu jawele` PS : cam cat m-ar costa o jawa (pana ce imi fac scoala si imi iau altceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate