sorin_moto Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 (editat) punel mah sa il vedem si noi...io numai am filmulete cu fostul meu moped care e la fel ca al vostru jawa..mai am decat unu da la sfarsit cad cand faceam wheelie...am dat intro piatra pe o roata...dak e il pun...da intai sa tai partea cand cad.... Editat Mai 19, 2006 de sorin_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 bine, bine, da atunci trebuie sa descarcati ambele parti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 da man asa facem....e mai bine...hai ca pun acum filmulete ca am facut mai multe din unu lung ca sa le pun burnout_moped.wmv wheelie_moped.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 asa is numai mostre...nu merita sa le descarcati asa...mai bine ma cautati pe Yahoo!Messenger,si il descarcati direct de la sursa;))... ID-ul meu este: petrus_eddye repet: asa nu e calitate buna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 download ati filmele ca MERITA va spun eu ! nu vezi asa ceva in fiecare zi !! PEACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 20, 2006 Autor Share Postat Mai 20, 2006 ne vedem maine la aeroport... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 20, 2006 Autor Share Postat Mai 20, 2006 In sfarsit!!! dupa incercari nenumarate am reusit sa micsorez filmul...tot nu e calitatea pe care o are originalul... Bad_Boys_2.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 salut baieti ... am avut si eu un moped Puch maxi L din '76 ... avea 2000 km cand la-m luat din austria si am facut eu vreo 10000 prin bucuresti in 3 ani dar arata ca in prima zi ...si mergea tot ca in prima zi... dar anul trecut prin toamna mi la- furat din curte ... pun si eu ceva poze ku el .. oricum nu mai am sperantza dar cine stie ... si am si un cauciuc de vanzare nou Kenda a fost dat comanda in germania la puch si acum am ramas cu el ... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 (editat) Am fost la aeroport.......SUUUUPER!!!!!!!.....ce motociclete !Cel mai mult mi-a placut Streetfight'u(wheelie,burnout,feetover,donuts,stoppies.....);Dar au fost si curse! A fost super p.s.Te salutam baiatu cu un Kawasaki ZXR750(ne-am intalnit acolo)! Mi-am vandut JAWA Desi n-am primit cat valora, trebuia s-o vand;.....strang bani pentru noua motocicleta, un Honda CBR 125R,sau ceva de 125cc Si asta a fost buna(pentru inceput);am invatat sa conduc pe ea,sa fac wheelie.....dar acum am 16 ani si pot sa-mi fac carnet(A1),si-mi iau cva mai bengos!!! Editat Mai 21, 2006 de Rony Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 21, 2006 Autor Share Postat Mai 21, 2006 salut baieti ... am avut si eu un moped Puch maxi L din '76 ... avea 2000 km cand la-m luat din austria si am facut eu vreo 10000 prin bucuresti in 3 ani dar arata ca in prima zi ...si mergea tot ca in prima zi... dar anul trecut prin toamna mi la- furat din curte ... pun si eu ceva poze ku el .. oricum nu mai am sperantza dar cine stie ... si am si un cauciuc de vanzare nou Kenda a fost dat comanda in germania la puch si acum am ramas cu el ... bafta Mult noroc in continuare si cat mai multi Km fericiti pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 (editat) Poze facute la auto-moto show, 21 mai, aeroportul din Oradea! Editat Mai 22, 2006 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 desigur sunt si filme... 100_5281.MOV 100_5255.MOV 100_5249.MOV 100_5258.MOV 100_5296.MOV 100_5253.MOV 100_5282.MOV Nu-s aici toate filmele...daca mai vrea cineva, Id messenger: petrus_eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 Wheelie.... 100_5239.MOV se da jos de pe motocicleta, alearga langa ea, si urca inapoi... 100_5245.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) mah....am vazut filmuletul vostru si a lu sorin ala cu jawa ca a voastra cu motor de 80....mie mi-au placut de la voi decat wheelie care il faceti destul de bine...da si sorin il facea bine...cu vit mai mare pacat ca a cazut la sfarsit...cerculetele alea...mai bine te lasi mai mult si numai virezi coarnelea alea atat de mult ca nu prea e bine si risti sa cazi si tu si ea...mie mai mult mi-a placut ce facea sorinel ala...nene..ti-ai rupt ceva cand ai cazut? vreo mana vreun picior ? l-am mai vazut de cateva ori cu motoreta aia prin oras ca si io tot din giurgiu sunt...e nebun..merge numai pe banda a 2-a si pe contra sens si printre masini...si numai blana ) ..soronele da si mie un PM ca vreau sa vb cu tine sa ne intalnim sa imi arati si mie ce sti sa faci ))) Editat Mai 23, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 hai si pe la Oradea! sa ne vizitezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 (editat) macar burnout-ul tio placut? Ca din cauza aia mi se vad atele pe cauciuc Editat Mai 23, 2006 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Santeti tari shi voi da shi motoarele . BAFTA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 (editat) ms! Editat Mai 24, 2006 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 daca stati in oradea si mi-ati vazut motocicleta sa ma anuntati!!! a fost furata din parcare la C.N. Emanuil Gojdu!!!! (aia verde) cautati-ma pe yahoo messenger. ID: petrus_eddye multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eL3x Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 Asta numiti voi modificari ??? Orice prost stie sa faca asaceva Modificarile se fac si la motor cat si estetic ... Dar voi nu stiu ce ati facut la vedere tot e de origine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 (editat) noah... Sa incep cu motoru lu frate-meu (cel portocaliu): -farurile nu seamana deloc cu cele originale -aripa spate e scurtata, modificata -Flames nu prea vezi pe mopeduri -toba de esapament modificata sa iasa flacari -motor 60 cmc -ilminare sub motor cu leduri albe -leduri in far(albastre), fara bec! -oglinzile nu seamana cu cele originale, mai ales ca is 2, si standard nui numai o sg oglinda in partea stanga Si acum motoru meu(cel verde care e furat acuma): nu prea difera de cele standard, cu mici exceptii: -neoane verzi(2) montate sub rezervor -leduri albastre in far, in loc de bec -motor 60 cmc -oglinzi la fel ca la a lu fratemeu -mai nou este de 2 persoane(lucru neobisnuit la moped Jawa) -toba de esapament tot asa modificata sa iasa flacari -in rest...nimik Mie imi place asa cum e, fara sa ascult parerile tampite ale unora(nu te supara) scuzati greselile gramaticale da ma grabesc.. P.S.: nu pot face poze ca motoru ii FURAT!!!!! Asta numiti voi modificari ??? Orice prost stie sa faca asaceva Modificarile se fac si la motor cat si estetic ... Dar voi nu stiu ce ati facut la vedere tot e de origine Apropo de modificari: tu ce ai modificat la motorul tau? Editat Mai 28, 2006 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vreau_bani Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 marfa filmuletul, marfa motoretele, schemele, totul e marfa. felicitari. si nu-i ascultati pe ceilalti (poate sunt doar invidiosi). PS: imi pare rau ca ti-a fost furat motorasul. bafta in recuperarea lui!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 imi fac shi eu drujba shi ne vedem undeva in orash ... imi pare rau de motorul furat ... nu ai nici o veste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 veshti noi! am vazut hotu pe motoru MEU!!! am fugit dupa el da l-am pierdut pe Magheru! si am aflat cateva detalii despre el... il caut in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate