Ovi_zd3 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Michiru Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 mai pun cateva poze http://picasaweb.google.com/mocanup/20091118# mi se pare mie sau intre pozele tale apare si un CBR? am inteles ca honda nu a fost prezenta la salon...cum de e un cbr expus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 mi se pare mie sau intre pozele tale apare si un CBR? am inteles ca honda nu a fost prezenta la salon...cum de e un cbr expus? salutare adevarat era un cbr adus cred ca de un diler doar ca decor te salut Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Michiru Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 salutare adevarat era un cbr adus cred ca de un diler doar ca decor te salut Pompiliu off... pacat ca nu au fost cei de la honda (mi-a tresarit inimioara ca poate poate au fost pe undeva ascunsi )..oricum, multumesc frumos de foto, multe si in detaliu peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) Poze : Ultima nu e de la salon ci de la un bazar din rRomania Editat Noiembrie 27, 2009 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 frumoase "bestii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate