yuk Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 caut surubele+"dibluri" din plastic (la accident salveaza o parte din plastice)pentru care la infiletare sa nu fie nevoie de acces decat din exterior...diametru 3,4,5mm Nu am nevoie de cantitati industriale ca nu am service...putine si ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 (editat) acele surubele de plastic de care vorbesti cred ca sunt acele piulite sub denumirea de "well-nut". daca vei cauta pe google le vei gasi asa. gasesti pe e-bay cautand "well-nut" la set de 10bucati cu 16$ (cu tot cu transport). cam 5 lei bucata. Vin cu tot cu surub. sau aici: http://www.desmoparts.com/ducati/wellnut/wellnut.htm exact acelasi cod de pt honda transalp. Editat Noiembrie 15, 2009 de Alexxus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) caut ceva "diblu" mai micutz din plastic/cuciuc ... surubele din plastic am gasit (numai metric) ca sa se rupa in caz de impact... am ma multe perforatii la carene cu diametrul de vreo 4-5 mm ... pentru a lega plasticele intre ele (nu de cadru) si pt parbriz (care e putin mai gros)de carena... numai cu acces din exterior. Acum am ceva dibluri din plastic, care pe spate au un fel de "urechi" care agata o saiba si in ele se unfileteaza horsuruburi metalice care largesc cele 4 sferturi ale mnusculelor dibluri... acum sunt cam uzate si este greu sa le tin contra la desurubare la parbriz as mai monta cateva in locuri unde accesul prin spate e nasol si unde am pus ceva clipsuri pt prins instalatia elestrica de o perforatie din tabla la auto Mesaj completat acele surubele de plastic de care vorbesti cred ca sunt acele piulite sub denumirea de "well-nut".daca vei cauta pe google le vei gasi asa. gasesti pe e-bay cautand "well-nut" la set de 10bucati cu 16$ (cu tot cu transport). cam 5 lei bucata. Vin cu tot cu surub. sau aici: http://www.desmoparts.com/ducati/wellnut/wellnut.htm exact acelasi cod de pt honda transalp. a dreptate... asa e original... am nevoie de cele mai mici Editat Noiembrie 16, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate