Sari la conținut

Alexxus

Membru
  • Număr conținut

    180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alexxus

  1. Alexxus

    AUSTRIA

    Salut Vlad, Eu cica m-am mutat din Wr. Neustadt dupa cum stii, dar inainte de a ma muta l-am cunoscut pe Sorin - roman si stabilit tot in Wr. Neustadt. E si el pe aici pe forum, dar nu ii stiu numele - nu prea folosesc forumul asta. Pe de alta parte, chiar in Viena, s-ar putea sa cunosti o noua motociclista - Adina. E fosta mea prietena si ai intalnit-o cand am fost in vizita la Belciu. A luat si ea microbul, a facut scoala si cred ca la vara isi ia si ea doua roti motorizate.
  2. Uite aici atitudine http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d2QUIHCjvhw
  3. Alexxus

    Motosiclistii din CEHIA

    Sa traiti vecinilor! Noroc cu internetul de la servici ca asa mai vad si eu ce se mai intampla pe forum
  4. Ia neamule ca e de calitate "Cric central de la fieraria Flavius, marca RomiC": http://www.transalp.ro/forum/cric-central-t574-255.html#p20682
  5. stai ca nu ma prind... despre ce e vorba aici? mie mi se par doua bancute de piatra. Tunelul e acoperit, sau ce? Unde se afla? Unde duce? Pare un loc public
  6. arata a streetfighter din fabrica! daca ii mai tai si codita e o struto-camila de succes!
  7. Parerea mea e ca mai bine citeai de pe forumul transalp ce si cum, ca acolo sunt chestii vorbite si ras-vorbite. http://www.transalp.ro/forum/ulei-nivel-verificare-etc-t66.html
  8. Depinde cand dai de baut (cam o data pe luna sau la doua luni, depinde cum ai noroc). @bz90arn: la XL700 vad ca nu ai distantiere in furca, in mod normal erau deasupra arcurilor. Singura solutie ar fi un ulei mai moale cum ai zis si tu, un 7.5W sau poate chiar un 5W. Ai mai putea sa ii schimbi arcurile, dar ar costa mai mult.
  9. Nu stiu la XL700. Am 7.5W acum in furca, am mers cu 10W pe alt transalp (tot XL600). Se simte o diferenta, dar ar fi putut fi data de arcuri. Am avut 5W, am 7.5W, se simte diferenta, dar e destul de mica. Vezi daca nu gasesti niste distantiere mai scurte ca sa le schimbi pe cele actuale (asta in cazul in care ai distantiere peste arcuri ca la modelele mai vechi).
  10. Corect, e 1000E numai benzina cu un consum de 5%... Mai pune o mancare ceva, mai pune un camping in tarile unde n-ai voie sa pui cortul "in natura"=gratis (Austria, Germania, Spania, Anglia, etc.) Cat despre celelalte parcuri mentionate... parca n-as pune Prater-ul in aceeasi oala cu celelalte. Portaventura este superb, si daca vrei sa ai timp sa te dai o data in toate vartelnitele atunci mergi cu bilet de 2 zile. La furious Baco am stat la coada ~80 de minute (pentru 2-3 minute de adrenalina).
  11. ozzy, nu e chiar asa. Daca vorbeai de Austria/Germania ti-as fi dat dreptate, dar la Bogdan acolo e praf aproape ca-n Bucuresti... si gratarul are gust la fel de bun ca in Romania Motoreta daca e sa ne gandim un pic nu cred ca o mai cumpara cineva, poate doar pe un pret de nimic. Asadar, cum o tii asa o ai. Asa ca nu va mai impungeti ca chiorii, ca nici bogdan nu se lafaie in bani sa ia un motor pe an, dar lui daca i se pune pata il desface de pe o zi pe alta.
  12. feisbuci frate! :))))

  13. Nestiind cum arata filtrul de CB500 am cautat pe net si am gasit mai multe variante, si cilindrice cu hartia in interior, si cilindrice cu hartia in exterior, dar si plate. Filtrul vine cu tot cu partea cilindrica metalica atunci cand il cumperi. Eu cred ca o sa ai ceva de lucru la filtrul cu hartia pe interior, dar nu cred ca e imposibil de realizat. Tu zici sa pui 2 randuri de burete? Ideea nu e rea daca poti asigura prin ele un flux de aer suficient pentru motor. Si tinand cont ca nu suge ca un aspirator, ca doar nu are turbina (i-ai pus? ) nu stiu daca doua straturi de burete sunt mai bune decat unul. Burete: in Bucuresti gasesti in targ la Vitan la multe dintre tarabele de acolo care vand piese pentru TIR (am vazut eu acum ~1an), mai gasesti la magazinele de acvaristica (Belbody stie), sau poti sa incerci la magazinele de bricolaj unde sigur gasesti burete pentru filtru de hota (majoritatea nu-s bune pt moto, dar poate ai noroc)
  14. @Belbody: tu ai pus burete de baie? hai recunoaste! )) Mi se pare prea dens @Goodkat: de ce sa nu mearga? ar merge pe orice motor care are filtru de hartie. Desi am oarecare dubii la BMW-uri... poate au vreun senzor de grosime a hartiei sau mai stiu eu ce circuit imprimat in buretele filtrului
  15. Mai exact aici: http://www.transalp.ro/forum/comportament-...arter-t623.html
  16. Referitor la montajul 'prin contact' este exact cum ai spus (cu releu) dar comanda o iei de la firul de contact in loc sa o iei de la becul de pozitie pe care mai uiti sa il pornesti. Da, se poate si de la becul de pozitie. Da, nu ai avantajele enumerate mai sus (folosit priza cu contact luat, incarcat direct prin priza), dar pana la urma depinde de utilizator ce vrea sa faca cu priza. Pentru mine telefonul sta la incarcat suficient in mers, ca nu ma opresc la 100km ca sa fumez sau altceva, iar pentru umflat salteaua in camping pornesc mereu motorul (decat sa am vreo surpriza ca raman fara baterie). Cat despre incarcat bateria direct prin priza nu mi se pare un mare avantaj pentru ca 1. nu am garaj sau priza langa motor si 2. bateria o incarc atat de rar incat nu mi se pare ca merita sa las priza "in curent". Plus ca nu am computer de bord si nu ma deranjeaza sa scot 3 suruburi ca sa o dau jos.
  17. orice varianta ai alege, pune-ti siguranta pe fir si trece-o musai prin contact (ON numai cu contactul pus). Si ai mare grija pe unde treci/cum izolezi firele catre priza pentru ca poti avea 'norocul' de a se freca de ceva sau chiar intre ele si sa faca scurt. Trecute prin contact macar ai siguranta ca vezi fumul/foc atunci cand esti langa motor. Am vazut live mobra unui prieten cum fumega si vezi ca n-ai ce-i face (ciudat sentiment).
  18. Cred ca va chinuiti prea mult. Ar trebui intai sa scapati de agramatii de pe forum si din service-uri si abia apoi sa va puneti intrebari de genul asta. Da, e o denumire imprumutata cu sau fara logica. De la organe de masini stiam ca denumirile sunt de pinion si foaie, exact ca la bicicleta. Apoi am intrat pe forum si vad ca se numesc pinion amandoua, iar ca diferenta este ca cel de la motor este "de atac".
  19. Nu-i o problema, cred ca orice ai face se vor dezamorsa, pentru ca uleiul nu prea sta pe tub doar pentru ca ai inchis robinetul. Am incercat si cu tubul tinut vertical si tot degeaba, se scurge cu robinetul inchis. Mai important e sa nu se 'dezamorseze' iremediabil, adica in momentul in care ai dat drumul la robinet/picurator ar fi bine sa porneasca sa picure. M-am lovit si eu de ceva asemanator (vezi mai sus).
  20. foarte fain ca ati reinceput vizitele la baterii. Astept si alte poze... asta pentru ca nu pot veni si eu Cat despre baza de la ZELJAVA... mi se pare foarte mare si ma mir ca nu sunt poze pe GoogleEarth si din interior. Pacat ca au dinamitat tot. http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%BDeljava_Air_Base
  21. Suna bine oferta, si ca pret s-ar putea sa ai mai mult succes in tarile un pic mai vestice. Aici am vazut o oferta acum o luna la Hofer pentru fanii Harley: 10 zile de Route66 la 3600Euro + 85Euro inchiriat moto (sau benzina - n-am retinut exact).
  22. cu singura mentiune ca desi s-ar potrivi la dimensiuni, are bornele pe dos. dar poti sa mergi linistit pe Varta. N-ar trebui sa ai probleme. Eu am una de doua ierni ( 512-011-012 )
  23. eu am mers pe varianta cu 2 robineti, unul de reglaj si unul pentru ON/OFF, si a mers perfect de prima oara. Problema e ca nu m-am gandit pe moment sa pun robinetii mai jos de capatul din sticla, asa ca la cateva ore de la inchiderea robinetului am avut surpriza logica de a nu se mai amorsa. d'ooh. L-am reconfigurat acum, urmeaza sa-l montez iar ca incepuse sa luceasca lantul
  24. sigur sunt mai multe modele care au, dar cred ca omul cauta un magazin sa cumpere pentru mobra lui
×
×
  • Creează nouă...