Sari la conținut

Alexxus

Membru
  • Număr conținut

    180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://mesterila.wordpress.com/
  • Yahoo
    alexchiru

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Praga
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW 1200GSA
  • Club
    transalp.ro

Vizitatori Recenți Profil

1.232 citiri profil

Alexxus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Alexxus

    AUSTRIA

    Salut Vlad, Eu cica m-am mutat din Wr. Neustadt dupa cum stii, dar inainte de a ma muta l-am cunoscut pe Sorin - roman si stabilit tot in Wr. Neustadt. E si el pe aici pe forum, dar nu ii stiu numele - nu prea folosesc forumul asta. Pe de alta parte, chiar in Viena, s-ar putea sa cunosti o noua motociclista - Adina. E fosta mea prietena si ai intalnit-o cand am fost in vizita la Belciu. A luat si ea microbul, a facut scoala si cred ca la vara isi ia si ea doua roti motorizate.
  2. Uite aici atitudine http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d2QUIHCjvhw
  3. Alexxus

    Motosiclistii din CEHIA

    Sa traiti vecinilor! Noroc cu internetul de la servici ca asa mai vad si eu ce se mai intampla pe forum
  4. Ia neamule ca e de calitate "Cric central de la fieraria Flavius, marca RomiC": http://www.transalp.ro/forum/cric-central-t574-255.html#p20682
  5. stai ca nu ma prind... despre ce e vorba aici? mie mi se par doua bancute de piatra. Tunelul e acoperit, sau ce? Unde se afla? Unde duce? Pare un loc public
  6. arata a streetfighter din fabrica! daca ii mai tai si codita e o struto-camila de succes!
  7. Parerea mea e ca mai bine citeai de pe forumul transalp ce si cum, ca acolo sunt chestii vorbite si ras-vorbite. http://www.transalp.ro/forum/ulei-nivel-verificare-etc-t66.html
  8. Depinde cand dai de baut (cam o data pe luna sau la doua luni, depinde cum ai noroc). @bz90arn: la XL700 vad ca nu ai distantiere in furca, in mod normal erau deasupra arcurilor. Singura solutie ar fi un ulei mai moale cum ai zis si tu, un 7.5W sau poate chiar un 5W. Ai mai putea sa ii schimbi arcurile, dar ar costa mai mult.
  9. Nu stiu la XL700. Am 7.5W acum in furca, am mers cu 10W pe alt transalp (tot XL600). Se simte o diferenta, dar ar fi putut fi data de arcuri. Am avut 5W, am 7.5W, se simte diferenta, dar e destul de mica. Vezi daca nu gasesti niste distantiere mai scurte ca sa le schimbi pe cele actuale (asta in cazul in care ai distantiere peste arcuri ca la modelele mai vechi).
  10. Corect, e 1000E numai benzina cu un consum de 5%... Mai pune o mancare ceva, mai pune un camping in tarile unde n-ai voie sa pui cortul "in natura"=gratis (Austria, Germania, Spania, Anglia, etc.) Cat despre celelalte parcuri mentionate... parca n-as pune Prater-ul in aceeasi oala cu celelalte. Portaventura este superb, si daca vrei sa ai timp sa te dai o data in toate vartelnitele atunci mergi cu bilet de 2 zile. La furious Baco am stat la coada ~80 de minute (pentru 2-3 minute de adrenalina).
  11. ozzy, nu e chiar asa. Daca vorbeai de Austria/Germania ti-as fi dat dreptate, dar la Bogdan acolo e praf aproape ca-n Bucuresti... si gratarul are gust la fel de bun ca in Romania Motoreta daca e sa ne gandim un pic nu cred ca o mai cumpara cineva, poate doar pe un pret de nimic. Asadar, cum o tii asa o ai. Asa ca nu va mai impungeti ca chiorii, ca nici bogdan nu se lafaie in bani sa ia un motor pe an, dar lui daca i se pune pata il desface de pe o zi pe alta.
  12. feisbuci frate! :))))

  13. Nestiind cum arata filtrul de CB500 am cautat pe net si am gasit mai multe variante, si cilindrice cu hartia in interior, si cilindrice cu hartia in exterior, dar si plate. Filtrul vine cu tot cu partea cilindrica metalica atunci cand il cumperi. Eu cred ca o sa ai ceva de lucru la filtrul cu hartia pe interior, dar nu cred ca e imposibil de realizat. Tu zici sa pui 2 randuri de burete? Ideea nu e rea daca poti asigura prin ele un flux de aer suficient pentru motor. Si tinand cont ca nu suge ca un aspirator, ca doar nu are turbina (i-ai pus? ) nu stiu daca doua straturi de burete sunt mai bune decat unul. Burete: in Bucuresti gasesti in targ la Vitan la multe dintre tarabele de acolo care vand piese pentru TIR (am vazut eu acum ~1an), mai gasesti la magazinele de acvaristica (Belbody stie), sau poti sa incerci la magazinele de bricolaj unde sigur gasesti burete pentru filtru de hota (majoritatea nu-s bune pt moto, dar poate ai noroc)
  14. @Belbody: tu ai pus burete de baie? hai recunoaste! )) Mi se pare prea dens @Goodkat: de ce sa nu mearga? ar merge pe orice motor care are filtru de hartie. Desi am oarecare dubii la BMW-uri... poate au vreun senzor de grosime a hartiei sau mai stiu eu ce circuit imprimat in buretele filtrului
×
×
  • Creează nouă...