Florin Daniel Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2009 Din pacate, a mea sotie mi a facut alt program, asa ca..........o sa ma distrez in familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Ca sa fim si noi la moda am adaugat ceva poze de la mica excursie de pe Cheia...si-aveti o poza bonus cu cea mai FITZA motociclista By Adi & DiDi Editat Noiembrie 26, 2009 de >>xXx<< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Bea, pe betivii astia nu ii cunosc, dar data viitoare cand va combinati la un adhoc pe 2-4 roti spre munte, arunca un buzz sau un telefon si aici. Mi-ar placea sa ii cunosc si sa te revad si pe tine stimata ...gagica! Sure, man! Cu cea mai mare placere!!! Noi am tot iesit vara asta! Si chiar m-as bucura sa ne revedem, sa mai stam de taina,sa prizam o frunza de salata,ceva!!! Pe betivani...vei avea ocazia sa ii cunosti.Sunt de supergasca! Pupa fata de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate