uly.dakar Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 caut si eu faruri pentru africa twin, ca am spart unul si luna viitoare trebuie sa merg la ITP. din cate stiu eu, se potrivesc si de la ceva ceberici, dar nu mai stiu exact modelul. daca ma puteti ajuta, contactati.ma la ulycoja@yahoo.com multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 caut si eu faruri pentru africa twin, ca am spart unul si luna viitoare trebuie sa merg la ITP. din cate stiu eu, se potrivesc si de la ceva ceberici, dar nu mai stiu exact modelul. daca ma puteti ajuta, contactati.ma la ulycoja@yahoo.commultumesc anticipat! Cu siguranta nu asta e cea mai potrivita locatie pentru un astfel de anunt. Incearca pe bikeshop.ro, la cei care dezmembreaza africane sau cere un sfat pe transalp.ro, la sectiunea africa twin. Andrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Cu siguranta nu asta e cea mai potrivita locatie pentru un astfel de anunt. Andrei.. Mda , chiar ca nu ii ... Ca si pe topicul celalalt cu scooteristu cu caloriferu! Nici o legatura cu ce ii aici... infine ! Fel si fel de oameni Pana una alta, uly.dakar intra AICI si posteaza. Ai sanse mult mai mari sa te ajute cineva in legatura cu aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate