bladexp Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Am pus o aprindede de trabi pe jawa, am facut la strung o modificare la cama si am montat si magnetul de la aprindere calumea, ca sa nu se miste individual fata de rotor. toate bune si frumoase, am pus avansul(miscand doar platoul) la 2,6 pe cilindrul din dreapta si ma mut la celalalt. Aici pun avansul tot la 2,6(miscand doar placuta cu senzorul). Cum e normal mai verific odata avansul pe cil drept. SI SURPRIZA : Avans 2.8. Mia incerc odata si reusesc 2,7 pe dreptul si 2.65 pe stangul. E prea mare diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 nu nu este mare sa nu fie mai mare de 0.2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 2.7 si 2.65 e bine, stai linistit! las-o asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 2.5 si 2.7 aia sunt asa de relativi la sistemul de suruburi de la jawa, incat se cheama ca e tot pe acolo. Eliminand platinile o buna parte din jocuri au disparut, iar daca poti regla la 0,05 mm difrenta intre ele si poti repeta masuratoareafara sa mai umbli la nimic cu aceleasi rezultate de mai multe ori , esti un maestru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 atunci asa le las. inca o intrebare: cam cat ar trebui sa-mi consume la o viteza de 100-120 km/h? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 mult! mergi cu 80 ca altfel iti crapa dreq! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 atunci asa le las. inca o intrebare: cam cat ar trebui sa-mi consume la o viteza de 100-120 km/h? cam o pereche de pistoane la mia de km si un ambielaj la 5000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate