lil debul Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Am cautat de mi-au sarit ochii un manual pt. Honda Deauville 650 din '91. Daca are cineva , cel mai bine pe CD , in BUcuresti ramin adinc indatorat , sau ca sa nu ramin indatorat dau si eu niste bere la schimb. Daca se gaseste , vin si-l iau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Eventual unul de NTV 650... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 adica din 2001, nu? eu unu' n-am gasit, dar poate nu am cautat unde trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2009 Scuze , desigur , am gresit. Este din 2001 si cred ca-i zice si NTV , nu stiu , ca ieri l-am luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 In momentul asta am inceput sa ti-l descarc eu de pe net. Are aprox. 60 Mb. Nu promit ca intr-o ora sau X, dar in seara asta, dupa ce il descarc, ti-l urc eu pe Transfer.ro. Sa o stapanesti cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 super, asteptam cu deosebit interes, recompensa pe masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) Imi pare rau ca nu am solutia 100 %. Manualul de care ai tu nevoie este acesta: Vestea buna este ca Haynes l-a facut si probabil o sa il gasesti pe undeva. Vestea proasta este ca cel gasit de mine pe www.repairmanualclub.com este Haynes, dar pare sa fie o editie veche, ce acopera doar NTV-urile 600 si 650 (editiile mai noi probabil au inclus si Deauville-ul). In cautarile mele de astazi l-am mai gasit si pe manualedereparatie.info, asa ca iti dau link-ul de acolo (pe repairmanualclub iti trebuie cont, etc, etc...) Intra pe : http://www.manualedereparatie.info/cauta.html si in zona de search (sus pe mijloc) scrie "Honda NTV" Sorry! Editat Noiembrie 24, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 am primit un manual in spaniola, pare complet pe la vreo 500 pagini, acum il incarc, dau link-ul dupa ce termin prin bunavointa lui andrei din bacau. Mesaj completat am primit un manual in spaniola, pare complet pe la vreo 500 pagini, acum il incarc, dau link-ul dupa ce termin de uploadat... andrei din bacau trebuie cinstit bine.. il prindem noi la vreo intrunire.. HondaNT650VManualSpanish Mesaj completat a.. link valabil pana la 25.11 Mesaj completat aa.. link valabil pana la 25.11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate