radupop Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 De azi sunt mai fericit... Are de toate: dyno, power commander, scarite racing, etc... Berea maiine la Arc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 arata al dracu' de bine...am admirat-o la etaj la Smaeb... Sa ai parte de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Sa o stapanesti sanatos! Arata super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 meseriasha de tot! s-o folosesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 Multam fain :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 De azi sunt mai fericit... Numa atata poti spune!?!?....cred ca as fii cel mai fericit de pe planeta... In fond ai si de ce sa fii fericit...e SUPER ...sa ai parte de ea...si ...ce sa zic... asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Super scula..ce sa mai! Si pe deasupra are si produse after-market misto de tot ! Cred ca se aude cu Micronul ala de nu se poate! Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 De azi sunt mai fericit... Are de toate: dyno, power commander, scarite racing, etc... Berea maiine la Arc ! Multa bafat cu noua "jucarie", drumuri lungi si numai clipe frumoase! PS: Ce o sa faci cu Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Lasa ca ma fac io mare si imi iau si eu (sper ca la toamna). Sa o stapanesti sanatos si nu sa te stapaneasca ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 ce altceva iti mai trebuie.........cu una de asta ai tot ce-ti trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 Super tare. Am vazut-o si eu pe viu la smaeb. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 saltare, s-o calaresti sanatos ma bucur pt tine ca nu m-am inteles la pret cu omu' si ai luat-o tu si pt mine ca am gasit ce cautam k3 . Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate