sunshine^ Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 In fata la Marriott un accident moto..in jur de ora 20:40. un motor alb, nu se vedea numarul-sorry, motorul parea cat de cat intreg..erau cei de la 112, descarcerare, ambulante...Stie cineva ceva?! Let's hope for the best!! Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 detalii ceva, cineva? sa speram ca e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 am trecut si eu pe acolo... n-am putut opri din cauza politiei... o fata conducea motorul. era constienta, dar parea ca are ceva la nivelul picioarelor. mai era un motor oprit langa condus de un tip. poate ne ofera el mai multe detalii... dupa cum parea, taxiul nu a acordat prioritate cand a iesit din parcarea de la mariott Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 am trecut si eu pe acolo... n-am putut opri din cauza politiei... o fata conducea motorul. era constienta, dar parea ca are ceva la nivelul picioarelor. mai era un motor oprit langa condus de un tip. poate ne ofera el mai multe detalii... dupa cum parea, taxiul nu a acordat prioritate cand a iesit din parcarea de la mariott Imi pare rau sa aud...mai stie cineva ceva ce s-a intamplat cu fata? Si ce motor a fost implicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate