Sari la conținut

droom

Super Membru
  • Număr conținut

    641
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de droom

  1. Vand genunchere Thor Force in stare foarte buna. Le schimb pt ca am luat orteze. Pret: 220 lei Tel: 0723.580.449
  2. Vand KTM 200 EXC an 2001 Este in stare foarte buna de functionare, motor servisat recent, piston cu putine ore de functionare. Are scut motor, inaltatoare de ghidon, ghidon magura etc. Se da cu mai multe piese noi. pret: 1800 Euro neg. 0723.580.449
  3. Salut, baieti! Am pierdut o curea de la cizma dreapta Alpinestars Tech 8 Light. In poza se vede piesa. Ma poate ajuta cineva cu o curea second sau noua? Multumesc. 0723580449
  4. De vreo cativa ani buni se trece pe rosu intr-o veselie prin Bucuresti, nu e vorba de intrat tarziu in intersectie, ci de rosu in toata regula. In fiecare zi vad cate unul facand asa.
  5. dupa pozitia masinii nu prea pare ca masina ar fi plecat pe rosu. Mai degraba a stat sa faca stanga de pe Camil Ressu spre Fizicienilor si nu s-a asigurat si a iesit in fata motociclistei. E doar un scenariu. In intersectia aia sunt macar 2 accidente moto pe an. Sanatate fetei cu motocicleta, poate ne pove chiar ea.
  6. Nu chiar prin cadere libera, merge doar cu vacuum, la robinetul de la rezervor vine conectat un furtunas care iese din carburator. Daca nu e conectat furtunasul nu ai vacuum si nu curge benzina.
  7. nu am retinut, dar as zice la ghici un SBK de LeoVince? Daca am gresit, my bad...
  8. Florine, Casa de Piatra! Da piatra din aia piatra, sa tina o vesnicie! Felicitari!
  9. Numai de s-ar face odata, undeva, oriunde in tara asta, sa nu trebuiasca sa facem mai mult de 300 de km pentru o tura de o zi pe circuit. Abia atunci am avea si noi trackday in Romania. Astea-s vise pentru noi acum, insa inchipuiti-va cati copii ar putea incepe de foarte mici o cariera in sportul asta...
  10. Primii doi (inclusiv Movistarul care intr-adevar avea numere de PH) mergeau foarte ok, au depasit ok, insa ultimul parea nesigur si neexperimentat, probabil incerca sa se tina dupa ceilalti. Daca chiar era incepator, atunci rusinica pentru ceilalti doi, niciodata nu lasi pe cel mai ne-experimentat la coada grupei.
  11. Care va intorceati, mai, ieri in trei cu motoarele de la Predeal (sau Brasov etc.) spre Bucuresti? Ati trecut pe langa mine (eram cu masina) intre Busteni si Sinaia, al doilea dintre voi era cu un CBR RR in culori Movistar. Ultimul dintre voi (combinezon negru?! pe un RR) era sa se faca muci intr-o curba daca masina din fata mea nu frana si se ducea foarte aproape de marginea drumului. Nu va mai bagati aiurea sa depasiti in curbe, cu trafic din fata etc... L-am vazut pe motociclist cum a franat pana in mijlocul curbei, se chinuia sa ia curba si sa nu intre pe contrasens, putea oricand sa-i fuga cauciucul fata... La intrarea in Bucuresti, chiar inainte de Otopeni, v-am vazut opriti la benzinaria OMV de dupa firma aia cu iahturi de vanzare. N-am mai tras langa voi ca mi se urase de atata drum cu masina de la Sighisoara. Apropo, muresenii chiar se dau misto pe drumul ala pana in Padurea Bogata, i-am vazut ieri la lucru, aia chiar stiau sa mearga, desi tot cred ca riscau inutil...
  12. droom

    Knox Handroid

    Sa le porti sanatos, si eu ma gandeam acum cateva luni sa-mi iau din astea. Cred ca sunt extrem de comfortabile, am vazut cateva review-uri pe afara si am fost impresionat. Poate totusi ne dai si noua un update la felul in care se comporta, sunt foarte curios. Sistemul de strangere pe antebrat e usor de folosit? le-ai incercat si cu costumul de piele sa vezi cum se strang pe maneca?
  13. Ha ha ha, v-ati distrat frumos! Se vede din poze ca a fost ceva lume. Poate data aviatoare primiti si raniti (in convalescenta) in grupa de AMC. Pana una alta, am si eu o intrebare: au scos aia capacul de canalizare din zona de degajare de dinaintea acului de par? Nu de alta, dar nu as vrea sa ajungeti ca mine cu genunchiul schnitzel din cauza unei chestii care nu are ce sa caute in locul ala.
  14. mai, Silviu are dreptate hands down, impresia mea initiala - de care ti-am spus pe mess - la gixxer a fost ca are o ciclistica ciudata fata de cbr. La cbr pe curbe parca ma ducea ea pe mine, la asta noua trebuie sa o conving mai intai si parca tot ma lupt cu ea. Dar, cum am spus, o fi tot din cauza amortizorului de ghidon. Atunci sa fie intr-un ceas bun. Deci banuiala mea se confirma. M-am intalnit cu Dan Mainescu la Mistode acum vreo cateva zile si a venit vorba si de tine. Numai de bine bineinteles
  15. Am o banuiala privind o motocicleta anume pe care trece Silviu, un hunch, cum s-ar zice... Sa inteleg ca nici Silviu nu prea a dat pe la intalniri?
  16. Multumesc, inca nu i-am facut proba pe AMC, dar urmeaza imediat ce imi vin placutele de frana. Si tu ai un motor foarte frumos, dar, vorba lui Silviu, nu poti intelege exact ce ti-ai luat pana nu vii pe circuit cu noi! Serres e pe 7-9 octombrie, costa foarte putin inscrierea, era parca 210 euro daca plateai in avans la Mistode. In rest iti trebuie un set de cauciucuri cat de cat si bani pentru deplasare si cazare acolo. Mancarea e exact ca aici la bani. Motoreta ti-o poate aduce cineva care are loc in duba/pe remorca. Senzatiile de acolo sunt priceless, crede-ma!
  17. Pacat ca n-ai scos-o la vanzare acum o luna. Asta de mai jos este noua mea mobra.
  18. ok, cine aduce rosiile? castravetele il dau eu
  19. Nu, cred ca a vrut sa spuna ca ii e frica sa se dea cu dezastrul de mine pe circuit. Ca nu stie prin ce balarii ajung si poate il trag si pe el...la plantat ceapa
  20. mai nytule, esti praf, pui si tu AMC numai cand nu pot eu!
  21. Am donat si eu! Banii astia ar trebui sa se stranga repede, nu este o suma foarte mare, am trecut deja printr-o campanie pentru fiul meu si stiu ce vorbesc. Contrar a ceea ce se crede de obicei, banii se strang de la cei care doneaza cat de putin au la dispozitie, nu de la oamenii cu bani. Asa ca donati cat de putin (sau cat de mult) va permiteti, fiecare banut ajuta!
×
×
  • Creează nouă...