Xomin Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Stie cineva programul curselor de cai de la Ploiesti, vreau sa ajung insa pe net nu am gasit informatii relevante. Cand se tin? La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 azi la ora 14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 (editat) ma bag si eu la cat se pleaca? se tin la hipodromul de la intrarea in ploiesti? Editat Noiembrie 28, 2009 de bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolphy Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ma bag si eu la cat se pleaca? se tin la hipodromul de la intrarea in ploiesti? E bine k de la anu se fa reface hipodromul si cursele isi vor relua cursul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Salutare! Cautand informatii referitoare la Hipodromul Ploiesti, am dat peste asta : http://www.realitatea.net/hipodromul-din-p...eze_147161.html Wolphy, si cumva informatii sigure legate de redeschiderea hipodromului din 2010? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 inca o veste buna despre tara in care traim ..... speachless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate