Adventix Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Am o problema cu o pompa de frana de fata ( maneta ) in sensul ca pierde lichid la modul grav pe unde se apasa. banuiesc ca exista un o-ring ceva acolo care s-a distrus in timp. Stie cineva cum pot sa o desfac ( caci nu am gasit vreun mecanism vizibil ) sau nu exista posibilitaea sa o mai repar ? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Am o problema cu o pompa de frana de fata ( maneta ) in sensul ca pierde lichid la modul grav pe unde se apasa. banuiesc ca exista un o-ring ceva acolo care s-a distrus in timp. Stie cineva cum pot sa o desfac ( caci nu am gasit vreun mecanism vizibil ) sau nu exista posibilitaea sa o mai repar ? Multumesc anticipat se poate desface destul de usor, urmareste pasii din manualul de reparatie al mobrei; apoi meri cu el in mana la un magazin de rulmenti si le zici sa iti dea un simering ca si ala si nu uita sa mentionezi ca e pt lichid de frana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate