Vladimir_HD Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 Salutare sunt si eu "fericitul posesor" al unei comuniste si iata ca imi fac si eu intrarea pe forum... SALUTARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 Uelcom! Cat mai putine reparatii si cat mai multe plimbari! Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 Welcome...ce motor ai???spune-ne si noua... see YUa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 Poze??? Vrem pozeeeeeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 22, 2004 Autor Share Postat Februarie 22, 2004 Welcome...ce motor ai???spune-ne si noua... see YUa Un minsk din din '92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 22, 2004 Autor Share Postat Februarie 22, 2004 Poze??? Vrem pozeeeeeee!!! Este o poza la profil acolo . Va multumesc tuturor pentru primirea calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 23, 2004 Share Postat Februarie 23, 2004 Brotosaurus Rex, bine ai venit printre cei vii. (no offense pt cei morti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate