soriyn17 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 (editat) asa este, dar este destul de aiurea pentru unul care nu cunoaste pe nimeni si mai este si incepator(eu ) si cu un 125 sa vina asa...direct la o intrunire unde sunt zeci de oameni cu motoare de toate categoriile! Parerea mea...totusi o sa imi fac si eu curaj sa vin la arc sapt asta sau cea viitoare...vad eu ce o iesi P.S.Probabil unii vor zice ca am o atitudine copilareasca,dar nu este deloc asa, pur si simplu nu imi place sa ma bag inseama aiurea:D Editat Mai 29, 2006 de soriyn17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 asa este, dar este destul de aiurea pentru unul care nu cunoaste pe nimeni si mai este si incepator(eu ) si cu un 125 sa vina asa...direct la o intrunire unde sunt zeci de oameni cu motoare de toate categoriile! Parerea mea...totusi o sa imi fac si eu curaj sa vin la arc sapt asta sau cea viitoare...vad eu ce o iesi P.S.Probabil unii vor zice ca am o atitudine copilareasca,dar nu este deloc asa, pur si simplu nu imi place sa ma bag inseama aiurea:D pai te uiti dupa astia cu moto mai mici,imi zici cand vii la arc si te bagi in seama cu mine...am LOL la numar,probabil ca vin cu tzr`u asa ca ma gasesti p`acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 pai te uiti dupa astia cu moto mai mici,imi zici cand vii la arc si te bagi in seama cu mine...am LOL la numar,probabil ca vin cu tzr`u asa ca ma gasesti p`acolo ok, mersi pentru gest ! asa o sa fac, numai sa nu ploua miercurea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B77RIP Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 (editat) miercuri la arc zici ... pe la ce ora? sau stai mah ca vin cu faf ca ala mai stie .. ! Editat Mai 29, 2006 de B77RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 hai ca vad poate pot sa vin si eu mircurea asta..plm...dak e ne vedem acolo cu tontii si ne mai cunoastem si noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 baaaa sa va cunoasteti:))))faceti ma cunostinta cu fete nu cu baieti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Ce fain e de voi,bucurestenii sa mor io.In brasov motoristii n-au nici un loc de intalnire si ne dam p unde ne da prin cap :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Ce fain e de voi,bucurestenii sa mor io.In brasov motoristii n-au nici un loc de intalnire si ne dam p unde ne da prin cap :| Pai uita-te la locurile de intalniri regionale pe forum, ca sunt sigur ca se intalnesc si ei undeva. Eventual ia legatura cu ei pe forum, din ce-mi amintesc, Pacasac si Skywalker parca is din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Da, eu vb cu pacasac destul de des dar mi-a zis clar ca nu au un loc special de intalnire dar se cunosc mai multi si ies impreuna la plimbare.Poate o sa merg si io cu ei cand o sa mai cresc.Mersi de sfat oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate