Sari la conținut

Accident moto-pieton Pta. 1 mai

DarkRyder
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Pentru cei care inca nu stiu ce este un RCA, cateva lamuriri:

- Asigurarea de Raspundere Civila Auto care e pe numele tau si pe care ar trebui sa o aiba orice autovehicul care circula pe drumurile publice il despagubeste pe cel PE CARE il lovesti tu din vina ta.

- Asigurarea TA de Raspundere Civila Auto NU te despagubeste PE TINE niciodata, indiferent cine e vinovat.

RCA este o asigurare de raspundere fata de ALTCINEVA.

Deci in cazul de fata, motoristul NU va primi bani de la RCA-ul sau. Daca are CASCO isi va repara moto pe CASCO, urmand ca firma de asigurari sa dea in judecata pietonul si sa il execute pentru banii platiti pt reparatie. Dar CASCO la moto mai rar, asa ca singura solutie va fi ca motociclistul sa il dea in judecata personal pe cel vinovat de accident si sa isi recupereze banii de la el. La Pastele Cailor.

cateodata ma pierd in amanunte...

ex:am avut masina lovita in parcare de un anonim.rca-ul MEU mi-a suportat daunele in cauza...sincer nu am studiat diverse cazuri , insa stiu destui inspectori rca dispusi sa iti descopere cateva secrete sau sa iti dea un sfat cum sa o faci ,chiar daca la prima impresie nu se poate....au si ei portitele lor,cred.In general afacerea asta cu rca nu o prea consider echitabila decat pentru una din parti,evident care.Mai ales ca cica pers peste x ani au reduceri etc.,de parca ar fi mai prudenti???plus ca acum au scumpit rca si cica ai posibilitatea sa iti despagubeasca eventualele daune morale....hai sa fim seriosi...dupa cati ani de proces si cati bani pe avocati?asta in cazul in care chiar se merita?in rest, sunt destul de slabi pusi la punct...la accidentul meu moto am reparat moto pe banii mei si am primit de la rca dupa 7luni...

Mesaj completat

Lasa-ma sa-nteleg. Cum adica semaforul a fost "intarziat" ? Verdele tau, nu era corelat cu rosu pietonului ? Dc a existat o problema tehnica si exista o inregistrare a accidentului din care sa reiasa cele spuse de tine, atunci cineva trebuie sa fie sanctionat. Desi accidentul a fost destul de grav (picior rupt+dinti rupti+avarii moto), atunci datele problemei se traduc in Penal, iar cei care administreaza sistemul de semaforizare trebuie sa raspunda. Cine a facut afirmatia pe cazul tau : "nimeni nu este vinovat" s-a inselat.

Mesaj completat

* l

eu ma intreb,oare daca era o masina care din cauza "necorelarii" chiar sa omoare un pieton???era cineva vinovat?si de ce s-ar face o diferenta in functie de gravitatea urmarilor "necorelarii".cine e in cauza ar trebui sa aiba niste norme si obligatii dupa care sa lucreze.aici e clar ca nu si le-au indeplinit.deci ar trebui si sanctionati pe linia lor de disciplina , si pusi sa dea bani eventualilor pagubiti ai "necorelarii".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator AdrianB1
ex:am avut masina lovita in parcare de un anonim.rca-ul MEU mi-a suportat daunele in cauza

RCA nu despăgubește așa ceva. Ori era CASCO ori e imaginație bogată (ai fumat ceva recent?), dar legal nu se poate așa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri