costindinu Postat Decembrie 28, 2009 Autor Share Postat Decembrie 28, 2009 Am reusit sa scot partea cu ambreajul si am desfacut carterul si am scos semeringul care trebuie inlocuit...dar acuma trebuie sa fac rost de presa pentru partea cu volanta de la aprindere ca sa pot verifica si acel semering.Am aflat intre timp ca se potriveste presa de volanta de mobra si la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doragon Postat Februarie 15, 2010 Share Postat Februarie 15, 2010 apropo de mopedul acesta am si eu unul si am si o pb bineinteles: deci dupa ce plec cu el d p loc, isi ia vro' 20km/h si dupaia nu mai trage vrea sa moara d c? nu are nici 100 km si nu l-am obosit???? app am iesit cu el cand era frig afara atunci facea figuri sa fie de la frig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costindinu Postat Iulie 1, 2010 Autor Share Postat Iulie 1, 2010 mopedul are acuma 10000km si merge perfect,depaseste 60km/h. motorul l-am desfacut si am schimbat semeringurile cam degeaba.Dupa ceva vreme am desfacut carburatorul a nus cata oara si spre stupoarea mea am descoperit ata foarte fina care era stransa in jiglerul principal,ata am reusit sa o scot doar cu pompa,nu lasa benzina sa treaca suficient si de aceea cand trageam socul oprea din aer si amestecul era mai bun. Mai am si eu cateva intrebari.Din ce sa fac garnitura la chiulasa,ea momentan are bin foia de aluminiu care nu prea mai este buna,dar nu stiu de unde pot cumpara folie din aceea.Motorul are o compresie extraordinara abea pot sa invart de volanta cu toate ca are 10000 de km fortat destul de mult si mers si 2 persoare din cand in cad Cum pot sa imbunatatesc motorul fara sa cheltuiesc prea mult..se pot marii porturile de admisie si evacuare? sau alte chestii de genul...filtru spor? bujia cat de importanta e? toba sport era buna dar nu gasesc special pentru el asa ca este o problema cu modificatul altei tobe..una tentanta ar fii ceva de genul.. Intrebare principala este ce diferenta o sa fie dupa ce fac toate astea doaragon@ umbla la reglajul de aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabymh2007 Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Desfa chiuloasa si dute cu ea la un meserias si refa scaunele, iati supape noi si vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Desfa chiuloasa si dute cu ea la un meserias si refa scaunele, iati supape noi si vezi. Da, foarte inteligent ce ai putut spune. La 2T supapele se uzeaza foarte repede cu tot cu scaune si mese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Da, foarte inteligent ce ai putut spune. La 2T supapele se uzeaza foarte repede aici te contrazic clar si fara cale de intoarcere! la 2t supapele nu se schimba, ca distributia e pe cardan, nu e ca la astea alalalte pe curea.bine, numai sa nu-ti pice relantiul in baia de ulei,asta am citit-o pe forum, n-am patit-o personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 aici te contrazic clar si fara cale de intoarcere! la 2t supapele nu se schimba, ca distributia e pe cardan, nu e ca la astea alalalte pe curea.bine, numai sa nu-ti pice relantiul in baia de ulei,asta am citit-o pe forum, n-am patit-o personal. Cum sa fie pe cardan? Nu mai vorbi din auzite ca induci lumea in eroare! Distributia este tip cascada, dupa care s-au inspirat si Honda la modelul VFR. Cat despre supape, sunt desmodromice (ca la ducati) posibil arcurile sa se fi inmuiat putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ungureanuadrian236@gamil.c Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Am si eu un moped frist bike de 49 cm,si la roata de pe spate cand bag in viteza mi se invarte doar pinionul de pe spate,dar roata nu,so fi spart ceva inauntru la roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grecu Marian Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Salut băieți! Încercați aici. 0766 229847 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate