Cata M Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 We-frumos. sambata ne-am impartit in 2 tabere. fitness si plimbare. din pacate pt. mine am ales plimbarea.prea usoara pt. gustul meu. de aici ne-am impartit, si am facut traseu turistic pana la vulcanii noroiosi Asta a fost sambata, majoritatea au plecat, am ramas doar eu cu Ionut, Florin si Filip(la 14 ani promite multe) aaa...si am mai ramas cu o ploaie torentiala toata noaptea de sambata, asa ca duminica ne-am porcait. pt. incalzire traseul de enduro-cross Florin si cu Filip au plecat ca mai aveau treaba, iar eu si Ionutz am luat-o pe traseul de enduro de asta-toamna. N-am mai facut poze pt. ca nu mai puteam nici macar sa scot aparatul din buzunar ...iar dupa ceva timp a trebuit sa gasim repede o iesire la civilizatie ca venea potopul, care dealtfel nu ne-a iertat si am ajuns fleasca la masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Zii merci ca nu te-ai dus cu prima gasca sambata - am vorbit eu cu ei. A fost un fel de prolog la Red Bull Romaniacs mult fitness. A fost misto si sambata dupa ce ai plecat tu Cat despre Filip ... in 2 ani o sa rada de noi ... Cred ca o sa fie un viitor campion de enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 Zii merci ca nu te-ai dus cu prima gasca sambata - am vorbit eu cu ei. A fost un fel de prolog la Red Bull Romaniacs mult fitness. mda..intr-adevar. au fost numai extreme.prea hard si prea soft am gasit si o poza de duminica facuta la orizontala....ca altfel nu mai puteam sa stam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Tot respectul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 sambata asta mai merge cineva la plimbare ? ca in sfarsit se pare ca nu mai am treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 sambata asta mai merge cineva la plimbare ? ca in sfarsit se pare ca nu mai am treaba Vezi cu Cornel, Tibi sau Lorenzo - s-ar putea sa bage un Buzau. Eu am o nunta sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate