mihai_prd Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Cumpar atas de Ij 56 sau Planeta 1. 0723565973 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Cumpar atas de Ij 56 sau Planeta 1.0723565973 sau PM. Salut am eu un atas de IJ56 cu barca care seamana cu o masinuta din acelea vechi din parcurile de distractii dar nu il am acasa si este la Pucioasa la tara , momentan nu am nici poze mai concludente dar daca esti interesat am sa-i fac poze cind voi ajunge acolo si le voi posta . Pretul ar fi de 100 de lei . Ar fi asta de linga acest IJ dar se vede foarte putin aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) ij-ul asta nu vinzi? din poza Editat Decembrie 15, 2009 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Cumpar atas de Ij 56 sau Planeta 1.0723565973 sau PM. Am mai gasit niste poze cu atasul despe care vorbeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 23, 2009 Autor Share Postat Decembrie 23, 2009 Multumesc Ionel, dar nu este ceea ce caut. Imi pare rau ca nu l-am luat pe cel albastru pe care l-ai avut la vanzare, dar atunci nu aveam ij. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Super adevarat atasul , imi pare rau ca nu pot venii sa il iau ( De pe ce motocicleta este luat ca eu unul nu am mai vazut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 23, 2009 Autor Share Postat Decembrie 23, 2009 Este atas fabricat de cooperativele romanesti, seamana cu masinutele din balciuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Nici eu n-am mai vazut modelul asta de atas pana acum. Parca ar fi un Trabant... Ar merita luat numai de dragul ideii. Eu ma intreb ce ar spune astia de la RAR, daca as aparea cu un MiniTrabant din asta agatat de motocicleta. ... Imi place!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Nici eu n-am mai vazut modelul asta de atas pana acum. Parca ar fi un Trabant... Ar merita luat numai de dragul ideii. Eu ma intreb ce ar spune astia de la RAR, daca as aparea cu un MiniTrabant din asta agatat de motocicleta. ... Imi place!!! montezi niste roti de carucior de coca-cola,si motorizare de la piagio.daca trabantul e 2T sa ramana si asta asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate