Sari la conținut

Darch

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

Darch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mamaaaa, abia astept, organizare mare, sigur o sa iasa ceva frumos, ca pana acum
  2. Hai sa vedem cum o sa iasa. Lasam pronosticurile deoparte si incercam sa facem memorabile acele clipe. Bune sau rele, impreuna cu oameni de calitate sau nu, indiferent cum ar fi, acolo trebuie sa ne simtim OAMENI in primul rand ( nu vreau sa fiu off topic, asa ca ma voi opri aici ). Cel putin eu, cu un prieten daca as fi acolo, as incerca sa gust week-end-ul acela din plin din toate punctele de vedere. Parerile despre cine ar fi in spatele acestui festival ( Base, Tariceanu, bla bla ) nu le vad locul iar referirile despre afaceri... pana mea... TOATE-S niste afaceri, deh... credeam ca stiti si nu stiu de ce va revoltati atat. Lasand totul deoparte, nu cunosc decat 3 formatii mari si late din tot afisul ( m-am saturat de americanisme gen line-up sau cash... nu mai zice nimeni numarar ... plm de romani scuze ) DAR o sa fie un precedent... si stiu ca sunteti convinsi cu totii ca indiferent de cine ar fi in spatele fest-ului, cum cred majoritatea, in final sunt doar o mana de oameni care au ceva de zis in "show-biz"-ul din RO: Atatea formatii si alte chestii ce vor mai fi organizate in cadrul fest-ului e mai rar pe la noi. Deci, in primul rand suntem oameni. . .
  3. Primul la concursuri... in afar' de bere ca vreau sa fiu lucid la toate
  4. Darch

    HD Sportster 883-1200

    Pun anuntul pentru un prieten: Sportster883 de vanzare. An '94, 26000km, filtru aer S&S, dynojet... 4500 euro (nediscutabil) Detalii numai la telefon 0721887618. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...994-285112.html
  5. E pe carburatie + dynojet. Din pacate nu se da la combinatie. Mesaj completat 4500!!! (nediscutabil si valabil 10 zile)
  6. Un prieten vinde Harley Sportster 883. An '94, 26.000km, filtru aer S&S, tobe Screamin Eagle si ce-o mai avea el pe acolo... Mai are schimbate: ghidonul, rezervorul, aripa spate, saua. Pretul este de 5000 euro. Informatii numai la telefon 0721887618 Am si o poza, dar nu este cine stie ce.
  7. Rock si P...., bere si muzica... ce vreti mai mult? O sa iasa foarte tare!! Sunt sigur de asta!
  8. Poate sa-mi spuna si mie cineva, cine canta melodia asta si cum se numeste? Multumesc!
  9. Darch

    Zundapp Ks 600

    Sunati la numarul acesta: 0723788101. Omul are un R12, KS600, AWO, EMW, R35, PUCH200, ARIEL LF250, NSU250, cred ca si 500, asta din ce-mi mai aduc eu aminte. Din pacate nu sunt pe roti, ci piese, cu mai multe sau mai putine lipsuri. Doar AWO-ul este sigur pe roti si porneste imediat. Toate sunt de vanzare (s-ar putea sa mai doreasca sa pastreze ceva), dar eu nu stiu preturile. Cel mai bine este sa-l sunati pe el. Numai bine!
  10. Nu cred ca despre sustinerea unei doctrine este vorba aici. Ce cred ca a vrut sa spuna --=HD=-- si spun si eu este ca oamenii astia s-au asociat la o actiune pasnica. Chiar daca nu credem ca religia si preotia sunt de natura divina, macar pentru ideile de pace si fraternitate, tot nu trebuie date la o parte. Poate ca sunt simple idei ale unui om din vechime, dar sunt bune si trebuie urmate. Parerea mea.
  11. Da, sa lasam omul sa cantareasca bine ofertele. ... Sa speram ca nu ne da raspunsul peste 4 ani, daca spui ca are cont din 2006, dar a postat abia in 2010.
  12. Nu vorbesc despre transmisia primara si ti se pare ca am un aer de superioritate.
×
×
  • Creează nouă...