Sari la conținut

Darch

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Darch

  1. Mamaaaa, abia astept, organizare mare, sigur o sa iasa ceva frumos, ca pana acum
  2. Hai sa vedem cum o sa iasa. Lasam pronosticurile deoparte si incercam sa facem memorabile acele clipe. Bune sau rele, impreuna cu oameni de calitate sau nu, indiferent cum ar fi, acolo trebuie sa ne simtim OAMENI in primul rand ( nu vreau sa fiu off topic, asa ca ma voi opri aici ). Cel putin eu, cu un prieten daca as fi acolo, as incerca sa gust week-end-ul acela din plin din toate punctele de vedere. Parerile despre cine ar fi in spatele acestui festival ( Base, Tariceanu, bla bla ) nu le vad locul iar referirile despre afaceri... pana mea... TOATE-S niste afaceri, deh... credeam ca stiti si nu stiu de ce va revoltati atat. Lasand totul deoparte, nu cunosc decat 3 formatii mari si late din tot afisul ( m-am saturat de americanisme gen line-up sau cash... nu mai zice nimeni numarar ... plm de romani scuze ) DAR o sa fie un precedent... si stiu ca sunteti convinsi cu totii ca indiferent de cine ar fi in spatele fest-ului, cum cred majoritatea, in final sunt doar o mana de oameni care au ceva de zis in "show-biz"-ul din RO: Atatea formatii si alte chestii ce vor mai fi organizate in cadrul fest-ului e mai rar pe la noi. Deci, in primul rand suntem oameni. . .
  3. Primul la concursuri... in afar' de bere ca vreau sa fiu lucid la toate
  4. Darch

    HD Sportster 883-1200

    Pun anuntul pentru un prieten: Sportster883 de vanzare. An '94, 26000km, filtru aer S&S, dynojet... 4500 euro (nediscutabil) Detalii numai la telefon 0721887618. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...994-285112.html
  5. E pe carburatie + dynojet. Din pacate nu se da la combinatie. Mesaj completat 4500!!! (nediscutabil si valabil 10 zile)
  6. Un prieten vinde Harley Sportster 883. An '94, 26.000km, filtru aer S&S, tobe Screamin Eagle si ce-o mai avea el pe acolo... Mai are schimbate: ghidonul, rezervorul, aripa spate, saua. Pretul este de 5000 euro. Informatii numai la telefon 0721887618 Am si o poza, dar nu este cine stie ce.
  7. Rock si P...., bere si muzica... ce vreti mai mult? O sa iasa foarte tare!! Sunt sigur de asta!
  8. Poate sa-mi spuna si mie cineva, cine canta melodia asta si cum se numeste? Multumesc!
  9. Darch

    Zundapp Ks 600

    Sunati la numarul acesta: 0723788101. Omul are un R12, KS600, AWO, EMW, R35, PUCH200, ARIEL LF250, NSU250, cred ca si 500, asta din ce-mi mai aduc eu aminte. Din pacate nu sunt pe roti, ci piese, cu mai multe sau mai putine lipsuri. Doar AWO-ul este sigur pe roti si porneste imediat. Toate sunt de vanzare (s-ar putea sa mai doreasca sa pastreze ceva), dar eu nu stiu preturile. Cel mai bine este sa-l sunati pe el. Numai bine!
  10. Nu cred ca despre sustinerea unei doctrine este vorba aici. Ce cred ca a vrut sa spuna --=HD=-- si spun si eu este ca oamenii astia s-au asociat la o actiune pasnica. Chiar daca nu credem ca religia si preotia sunt de natura divina, macar pentru ideile de pace si fraternitate, tot nu trebuie date la o parte. Poate ca sunt simple idei ale unui om din vechime, dar sunt bune si trebuie urmate. Parerea mea.
  11. Da, sa lasam omul sa cantareasca bine ofertele. ... Sa speram ca nu ne da raspunsul peste 4 ani, daca spui ca are cont din 2006, dar a postat abia in 2010.
  12. Nu vorbesc despre transmisia primara si ti se pare ca am un aer de superioritate.
  13. Darch

    panhead

    Tu esti Vova sau tu esti ala mic?
  14. Iti dai seama ca eu vorbesc acum din amintiri. Cu una dintre motociclete stiu sigur ca se mai merge, deoarece am vazut-o cu ochii mei si daca mai dau de ea ii voi face si niste poze. Una stiu sigur ca nu mai exista. Mai era una, dar... Si nu ma intelegeti gresit, n-am vrut sa jignesc pe nimeni. Am vrut sa spun ca s-a cam facut tot ce se putea in materie de "home made". Acum nu facem decat sa repetam iar si iar niste idei deja puse in practica, dar care pe noi ne satisfac sufleteste, lucru care conteaza, dupa cum ai spus si tu, cel mai mult.
  15. Domnule, nu ma luati asa tare... Nu vorbesc despre motorul ala de va imaginati, ci despre altul, facut tot de cel la care va ganditi. Vad aici mult entuziasm si incantare pe marginea unor choppere care, dupa umila mea parere, nu se ridica nici macar la 40% din gradul de ingeniozitate si executie al lucrarilor efectuate de (stim noi cine) prin anii '99-2000 si un pic. Sistemul ala despre care vorbesc eu, adica acea cutiuta cu pinioane si lant intre ele, am vazut-o acum, pe un Harley de curand modificat, prezentata ca o mare gaselnita inginereasca. Stim bine ca nenea despre care vorbesc eu, inca de prin anii '90 taia la fiare, ca mai tarziu, prin 2000, deja sa ajunga la un nivel destul de inalt de executie. Acum, cand vad anumite lucrari asemanatoare, dar la aproape 10 ani distanta, mi se pare ca si cum unii incearca sa reinventeze roata. Imi pare rau ca nenea n-a mai continuat cu chopperele, pentru ca acum ar fi fost foarte departe si cred ca ar fi castigat mult mai mult de pe urma acestor lucrari. Nu spun ca este rau ce fac ceilalti sau ca ar trebui sa se opreasca, ci am vrut sa scot in evidenta faptul ca, lucrari de calitate s-au facut inca de pe vremea cand nu vedeam la Discovery "Orange County Choppers" sau "Biker Build Off". Sanatate multa tuturor si spor la chopperit!
  16. Darch

    mz 125

    Nu am vrut sa deturnam topicul lui alexut, ci sa deturnam atentia lui CUXI de la alexut.
  17. Salutare! Din pacate nu am poze, dar voi face o scurta descriere (cu cuvintele mele) a unui chopper "made in Roamania". Motocicleta de baza a fost, cum nu se putea altfel la vremea aceea, un DNEPR. ROATA SPATE: Janta Mercedes-taiat interiorul-ramas doar cercul-dat gauri pentru spite-dusa la cromat; Spite DNEPR-taiate si facut din nou filet la fiecare; Butuc-spite-centrat roata-adaugat cauciuc de 200 latime. ROATA FATA: Aceleasi operatii-pus cauciuc 180?! FURCA: S-au faut niste juguri speciale pe strung-late-pastrate telescoapele de DNEPR. CADRU: Mici modificari-putin lungit-bascula latita. REZERVOR: Rezervor de M72-taiat pe jumatate-latit-renuntat la cutia pentru scule-renuntat la busonul de pe mijloc-adaugate doua busoane. ARIPI: Aripa pentru spate a fost taiata pe jumatate, latita si facuta sa imbrace roata pana la pamant, urmand linia cauciucului (mai mult a cercului). Acelasi lucru s-a intamplat si cu aripa fata, doar ca aceasta nu a imbracat in totalitate roata. MOTOR: S-au facut cateva experimente... La inceput s-a pus un motor de masina, foarte asemanator cu cel de DNEPR, de DAMAS mai exact-2 cilindri boxer, 700cc?! De mentionat ca s-a folosit si cutia de viteze, cu schimbator la mana. Din anumite motive de ordin tehnic, s-a renuntat la acest motor si s-a trecut la cel de DNEPR. TRANSMISIA: Ca sa se poata ajunge cu cardanul la roata spate, trebuia sa se ocoleasca acel cauciuc de 200. S-a facut o cutiuta, prinsa de cadru, in care se aflau doua pinioane unite intre ele printr-un lant. Cardanul, alcatuit din doua segmente, iesea din cutia de viteze, intra in aceasta cutiuta in dreptul unuia dintre pinioane (primul segment) si iesea in dreptul celuilalt (al doilea segment). CULOAREA: Negru lucios, simplu si frumos. Cam aceasta este povestea (spusa cu cuvintele unuia care nu este prea priceput) cu chopperele ce se faceau in Bucuresti prin anii '99-2000 si ceva... Au existat mai multe, dar am ales doar unul pe care sa-l descriu. Si ca o curiozitate, unele dintre aceste motociclete inca mai strabat si azi drumurile Patriei.
  18. Beyond the Law (1992), cu Charlie Sheen si Michael Madsen. Un film vechi, dar foarte bun, dupa parerea mea. Povestea este una deja cunoscuta: un politist se infiltreaza intr-o banda de motociclisti...
  19. Darch

    mz 125

    Mi se pare mie sau vorbiti despre o noua expozitie cu motociclete vechi? Cand va avea loc? In ceea ce priveste prima expozitie, de la Muzeul National de Istorie, intr-adevar au fost cam putine motoare si cam... comune, dar tot respectul pentru initiativa. Sper ca aceasta expozitie sa devina ceva obisnuit, sa se practice o taxa mai mare la intrare din care sa castige ceva si cei care expun, astfel atragandu-se cat mai multi participanti (stiu ca exista baieti cu adevarate raritati, dar care nu se obosesc). Mesaj completat Sanatate!
×
×
  • Creează nouă...