yuk Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Dupa 6 saptamani nu am mai primt radiatorul de pe ebay, dar mi s-au returnat banii... ma gandesc sa comand unul de aici http://conradtermicsrl.paginialbastre.ro/firma/36073.html Cred ca e o firma "adiacenta" a Romradiatoare ... radiatorele moto facute de ei au costat 350-600ron Ce parere aveti ??? Are cineva radiator de ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Daca ai pe cineva la Bistrita,trimite-l si ti-l face acolo.Cred ca te incadrezi la jumatate din pretul pe care l-ai pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 Daca ai pe cineva la Bistrita,trimite-l si ti-l face acolo.Cred ca te incadrezi la jumatate din pretul pe care l-ai pus. am pe cineva acolo... cum se cheama firma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 am pe cineva acolo... cum se cheama firma? "Distribuitoru" de pe forum te poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate