marius45jml Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Azi dimineata scuterul meu si-a schimbat culoarea, de la albastru la alb.....defapt era tot alb, mai putin oglinzile. Gata.....pana nu se topeste putin zapada asta....acolo ramane......drept urmare am luat masina (mare greseala)...la ce trafic a fost mai bine mergeam pe jos. Urez de pe acum la toata lumea sarbatori fericite, sarbatori bericite, sa v-aduca mosu' ce va doriti, multi km pe 2 roti fara incidente si asfalt uscat...care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 E greu cu traficul acum, eu am incercat azi sa ies cu scuterul, si e foarte greu de mers, nu am aderenta desi am profile mai de offroad. E multa gheata, am mers putin si am facut cale intoarsa. De cateva ori a trebuit sa ma dau jos si sa il imping ptr a iesi din zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 am iesit si eu cu el ieri, am mers destul de bine ...eu am cauciucuri mai off-road, defapt tot scuterul este mai off-road....m-am plimbat vreo 10 km...doar o data am ramas intr-o balta cu zapada )...m am cam udat dar am dat un wheelie si am reusit sa ies ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Exista scuter pe motorina??? Am vazut asta vara in vitan un afis pe un scuter in care spunea ca este pe motorina. Stiti ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Exista scuter pe motorina??? Am vazut asta vara in vitan un afis pe un scuter in care spunea ca este pe motorina. Stiti ceva?? nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 nu cred De scuter nu stiu dar motocicleta este sigur,am vazut una ft faina de enduro cu motor de 800cc diesel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate