Abused Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Vreau sa`mi iau o honda nsr 125 din 98` Si nu prea stiu multe despre ia .. Spuneti si voi niste pareri ... Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Pai depinde de starea motorului. Daca e bun, sa stii ca fuge de mama dreq shi e super pt A1.In + ca mai arata shi beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) uitate tu mai bine ca mai e un topic pe forum cu acelas subiect tot la tineri si nelinistiti...si nu se merita, se delimiteaza greu...mai bun e rs...da inainte sa iti iei motor iti iei o catre de romana ca sa inveti limba romaneasca ( cica: nu stiu prea multe despre "ia") Editat Mai 23, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 uitate tu mai bine ca mai e un topic pe forum cu acelas subiect tot la tineri si nelinistiti...si nu se merita, se delimiteaza greu...mai bun e rs...da inainte sa iti iei motor iti iei o catre de romana ca sa inveti limba romaneasca ( cica: nu stiu prea multe despre "ia") Vai Vai ... jet in mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Calm mai! Fara injuraturi,ce dracului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 (editat) In primu rand nu am stiut ca mai este un alt topic deschis cu acelas subiect ... Declar topic inchis Editat Mai 23, 2006 de Abused Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate