scara_211084 Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Salut! M-ar interesa si p mine dimensiunile pistoanelor la cotele de reparatie in cazul unui Ij jupiter!Eventual m-ar ajuta si un manual de reparatie, dak se poate! Multumesc aniticipat! Bafta si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Uite ia d'aci...PLANETA ;JUPITER shi translatoru' TRANSLATOR sau mai potzi traduce cu Office Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Uite ia d'aci...PLANETA ;JUPITER shi translatoru' TRANSLATOR sau mai potzi traduce cu Office eu stiam ca jupiterul are cota 0 de 61,75 mm si cursa pistoanelor de 58 mm ca sa se incadreze la sub 350 cm3.cu alezaj de 62 depaseste si m-as mira sa fi facut rusul cursa pistonului de 57,6mm ca sa cadreze.asha ca ori e jupiterul mai mare de 350 cm3,ori are rusul o precizie astronomica daca a intrat pe taramul intunecat al zecimilor de mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 ce stiu eu este ca este site-ul relativ oficial din Mama Rusia referitor la totul despre IJ acum nushtu, asta lasand deoparte site-ul fabricantului de IJ unde practic ai sa gasesti cam aceleasi cote la 0. Iata si un site de cumparaturi on-line unde iar se repeta aceeleasi date...dar eu stiu...lumea mai si carcoteste... magazin on-line cu de toate pentru moto rusesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate