Vladimir_HD Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 Aveti si voi idee daca este infiintzat vre-un club de minsk-uri? Sau de motociclete vechi din astea care pot tzine pasul cu a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Februarie 22, 2004 Share Postat Februarie 22, 2004 Pai, din cate stiu eu exista un astfel de club...dar in Vietnam. Vezi si www.minskclubvietnam.com. Si eu am Minsk, dar ma decsurc cum pot, singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Februarie 25, 2004 Autor Share Postat Februarie 25, 2004 Merci ! Din ce oras esti And? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Martie 15, 2004 Share Postat Martie 15, 2004 As vrea sa va intreb si eu unde gasesc piese de minsk, in afara de Cristi Tunaru, care nu are deocamdata ce caut eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpingdog Postat Martie 15, 2004 Share Postat Martie 15, 2004 vrei piese noi sau second ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Martie 17, 2004 Share Postat Martie 17, 2004 Nu conteaza, as prefera noi, dar daca alea sh sunt bune, nu e nici o problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto125CJ Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 cam de ce piese ai avea nevoie ca si eu am un minsk si am ceva piese si de unde esti...daca are careva ceva minskuri modificate sa puna ceva poze....sa-mi dea idei succes in achizitionarea pieselor ca vine vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Martie 24, 2004 Share Postat Martie 24, 2004 Pai as vrea pinoanele de a 1-a si a 2-a, placute de ambreiaj de pluta, o aripa de fata (am, dar a mea a fost rupta) si amortizoare de fata daca ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARMEANU Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 Aveti si voi idee daca este infiintzat vre-un club de minsk-uri? Sau de motociclete vechi din astea care pot tzine pasul cu a mea. SAL......AI ONOAREA SA INFINTEZI TU UN ASEMENEA CLUB ........CA IN TARA SUNT DESTULE MOTOARE "MINSK". CRED CA-I O IDEIE BUNA .....MAI ANALIZEAZA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 Sa sti ca daca ar fi un asemenea club as adera si eu cu placere.MINSK RULE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARMEANU Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Pai as vrea pinoanele de a 1-a si a 2-a, placute de ambreiaj de pluta, o aripa de fata (am, dar a mea a fost rupta) si amortizoare de fata daca ai! ARIPA DE FATA SI AMORTIZOARE AM EU.AM TOATE ARIPILE SI CUTI LATERALE SI MULTE ALTELE. NU MAI AM PIESE DIN MOTOR,DOAR CARCASE. MAI CAUTA LA " PIESE DE SCHIMB" la VINZARI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Am fost plecat la tara ca a fost vacanta si d-aia nu am mai pastrat legatura (trebuia sa ne vedem sa iau amortizoarele de la tine)! Dar, i'm back asa ca zi-mi un pret la amortizoare + aripa de fata! SI daca e buna aripa, ca am si eu 2, dar rupte, sudate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARMEANU Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Am fost plecat la tara ca a fost vacanta si d-aia nu am mai pastrat legatura (trebuia sa ne vedem sa iau amortizoarele de la tine)! Dar, i'm back asa ca zi-mi un pret la amortizoare + aripa de fata! SI daca e buna aripa, ca am si eu 2, dar rupte, sudate.... In legatura cu pretul nu-i problema.Aripa fata este ne lovita ,nu are nimic . Daca vi acasa la mine sa le cumperi le dau la 500.000 lei. Daca le aduc in tirg te costa 600.000 lei. SANATATE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivabikerboy Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 vreau un club al minsk-urilor...hai ka r fi misto...astept raspuns .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivabikerboy Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Vre si io sa vb mai bine pe mirc....dak intrati join metreu #motociclism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate