Radu46 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Sa va uitati in poza aia de mai sus ijn care sunt eu.. ma jinesc imediat ca sunt vai de mama mea.. incerc sa pitesc unghiile murdare, niciodata nu tin mainile drepte cand sunt in locuri publice ca-mi este rusine, niciodata nu reusesc sa le fac fata unghiilor, deca dupa o baie de 1h(dar se intampla rar.) Nu e o rusine sa muncesti pe bani e mai rau sa muncesti si sa ai unghii dealea pe degeaba ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Nu e o rusine sa muncesti pe bani e mai rau sa muncesti si sa ai unghii dealea pe degeaba ca mine Eu stiu ca ai niste manute perfecte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Eu stiu ca ai niste manute perfecte!! Pt ca eu imi petrec ora aia de care zici tu de fiecare data cand ies Manutele astea ale mele au fost la sapa, taiat, legat si cules via anu trecut asa ca nu sunt chiar "manute" sunt maini si asta nu e singuru lucru greu care l-am facut. Iar incerci sa fi mai ceva ca mine fara sa sti de ce vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Pt ca eu imi petrec ora aia de care zici tu de fiecare data cand ies Manutele astea ale mele au fost la sapa, taiat, legat si cules via anu trecut asa ca nu sunt chiar "manute" sunt maini si asta nu e singuru lucru greu care l-am facut. Iar incerci sa fi mai ceva ca mine fara sa sti de ce vb. Sti ca mana este o capodiopera a naturii? Cate chestii facem cu mana. Apropo unde iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Sti ca mana este o capodiopera a naturii?Cate chestii facem cu mana. Apropo unde iesi? Unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 tot ce vei cu ochii este facut de mana, spre exemplu talasul este facut tot de mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Sta ridikata tot timpu nevasta-ta nu a spus acelasi lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 nevasta-ta nu a spus acelasi lucru! Vrei sa-ti pui fundu la bataie sa o testezi? Jur ca o sa inchid ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Vrei sa-ti pui fundu la bataie sa o testezi?Jur ca o sa inchid ochii huh?!are you gay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 SE INCHIDE B4 MOTORS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 SE INCHIDE B4 MOTORS ! in seara asta nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Cum suna sa-mi bag ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 SE INCHIDE B4 MOTORS ! E o gluma sau ce? Si daca e adevarat pot sa intreb care e motivul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 huh?!are you gay? Pt tine da ariciu meu Mesaj completat SE INCHIDE B4 MOTORS ! De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Pt tine da ariciu meu Mesaj completat De ce? face misto cosmin de noi vrea sa vada cine este cu el si cine nu.. m-am prins, Asa ca aveti grija ce scrieti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 face misto cosmin de noi vrea sa vada cine este cu el si cine nu.. m-am prins, Asa ca aveti grija ce scrieti . Mie mi-ar parea rau cu toate ca nu am mai fost des pe acolo din motive financiare, daca as fi avut cash acolo i-as cheltui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Mie mi-ar parea rau cu toate ca nu am mai fost des pe acolo din motive financiare, daca as fi avut cash acolo i-as cheltui. scuze ca te intrerup..e necesar sa si credem afirmatia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Barul va fii inchis detot incepand cu data de 1 Martie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Macar facem un end party? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Macar facem un end party? CU CINE ???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) CU CINE ???????? Tu ai spus candva ca prietenii adevarati sunt putini, cu aia putini faci partiul cum cu cine? Culmea!! Cu aia putini chiar daca sunt cateva persoane.. cu aia puternici ca in in filmul 300, Ce film .. suntem tentati sa credem ca este sf-u ca nu a existat asa ceva.. cred ca nu au reusit astia in film sa prezinte adevaratele intamplari niciodata.. (Eu daca traiam in vremurile alea ori eram un criminal ordinar ori muream din prima, cum sa nu-i macelaresti pe aia care veneau sa-ti omoare nevasta si copilasii) Editat Februarie 24, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 (editat) CU CINE ???????? eu vin. iuli vine. chem pe alex pe vice... pe rudi pe mot...... mai vedem noi. facem un karaoke end up party. Tocmai acum ti-ai gasit sa inchizi cand venea primavara si mai ieseam si eu de la hibernat Editat Februarie 24, 2011 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 NU MAI SUPORT!!! Radule.. Vrei sa fi membru musaios de ai pus pe toti membri acolo? Cred ca pupatul in fund nu este un criteriu de a intra intr-un club, bine ca stiu ca sa te mai laud cand ma duc pe la bar(adica aproape zilnic). Te ajut eu stai linistit ca doar esti prietenul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 NU MAI SUPORT!!! Radule.. Vrei sa fi membru musaios de ai pus pe toti membri acolo? Cred ca pupatul in fund nu este un criteriu de a intra intr-un club, bine ca stiu ca sa te mai laud cand ma duc pe la bar(adica aproape zilnic). Te ajut eu stai linistit ca doar esti prietenul meu. Am raspuns la intrebarea "cu cine?". Nu pup pe nimeni in fund . Vezi ca iti dau warn daca ma enervezi. Sunt free rider si asa voi fi mereu. Si anti pdlist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Am raspuns la intrebarea "cu cine?". Nu pup pe nimeni in fund . Vezi ca iti dau warn daca ma enervezi. Sunt free rider si asa voi fi mereu. Si anti pdlist. Bine bine ma fac ca nu am vazut postul sa nu se mai repete ca ne suparam si ti dau wrn +suspend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate