bfour Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Vineri si sambata sunt ultimele 2 zile la B4 !!! Va astept pe toti sa va pupati si sa va imbratisati !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shiva Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Vali daca vrei iti dau un webcam..e doar pe internet.. Ce zici acolo, tampon invizibil?(noul episod!) Cand pun ochiu' in luneta, curat tot de pe planeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Ce zici acolo, tampon invizibil?(noul episod!)Cand pun ochiu' in luneta, curat tot de pe planeta! Cand pun glontu in beretta Ma razgandesc si te tai ci maceta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Cand pun glontu in berettaMa razgandesc si te tai ci maceta uat??? Mesaj completat Cand pun glontu in berettaMa razgandesc si te tai ci maceta uat??? Mesaj completat Vineri si sambata sunt ultimele 2 zile la B4 !!! Va astept pe toti sa va pupati si sa va imbratisati !!! sa vezi ingramadeala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Cand pun glontu in berettaMa razgandesc si te tai ci maceta Cand pun glontu in beretta Ma razgandesc si te tai CU maceta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Cand pun glontu in berettaMa razgandesc si te tai ci maceta Cand pun glontu in beretta Ma razgandesc si te tai CU maceta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Sa vezi ce ne plangem unul pe umarul celuilalt in seara asta, ne aducem aminte de cum era mai demult.. depanam amintiri, pun pariu ca radu nu vine, si acuma nu mai scrie nimic chipurile cica nu a vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Hai sa vedem cine are umarul mai tare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Ma gandesc cum sa planga Vio pe umarul lu Robert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 (editat) Danut de ce nu ai venit sambata? Te-am asteptat Mesaj completat Vineri si sambata sunt ultimele 2 zile la B4 !!! Va astept pe toti sa va pupati si sa va imbratisati !!! "ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi" eu cred ca o sa reinvii ca pasarea phonix si poate ma iei si pe mine in echipa Editat Februarie 28, 2011 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Danut de ce nu ai venit sambata? Te-am asteptat Mesaj completat "ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi" eu cred ca o sa reinvii ca pasarea phonix si poate ma iei si pe mine in echipa Ce faci Radule cersesti sa fi bagat in echipa , de atata timp trebuia sa ai echipa ta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Ce faci Radule cersesti sa fi bagat in echipa , de atata timp trebuia sa ai echipa ta!! Cersesti tu vad ca iar vrei sa ma enervezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Ba frate cu ce te supar ... pai asa se intelege din text ca vrei si tu vesta de pele!! Ai ma Radu ca nu am facut nimic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Ba frate cu ce te supar ... pai asa se intelege din text ca vrei si tu vesta de pele!! Ai ma Radu ca nu am facut nimic!!! In echipa adika sa ma angajeze si pe mine. Si nu m-as supara sa intru in club doar ca nu prea sunt facut pt un grup ca imi place sa fac ce vreau eu in afara serviciului. TE-am iertat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 Multumesc dumnezeul meu multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 De pe 15 martie inchid si eu la concas. Aseara am aflat si m-am gandit sa va impartasesc realizarea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Adica sa-mi spui mie si altor 3-4 persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 De pe 15 martie inchid si eu la concas. Aseara am aflat si m-am gandit sa va impartasesc realizarea mea. O sa fac sedinta cu angajatii sa vedem daca avem nevoie de inca un om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 O sa fac sedinta cu angajatii sa vedem daca avem nevoie de inca un om. Esti bos de bos aaaa? Te-ai ajuns Rudi te-ai ajuns!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Adica sa-mi spui mie si altor 3-4 persoane. Norma doar nu credeai ca vreau sa afle toata tara Mesaj completat O sa fac sedinta cu angajatii sa vedem daca avem nevoie de inca un om. Mersi. Macar ca fac mancare si dau cu aspiratoru ca aia in clipu de la parazitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Norma doar nu credeai ca vreau sa afle toata tara Mesaj completat Mersi. Macar ca fac mancare si dau cu aspiratoru ca aia in clipu de la parazitii nu ti se pare ca esti cam hidos sa faci treaba aia?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 nu ti se pare ca esti cam hidos sa faci treaba aia?) joke beach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 joke beach poftim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 poftim? Nu mai pofti ca ti se apleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOUSAIOS Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Cu ocazia inplinirii a 1 an de cand a fost infiintat clubul moto Mousaios , va invitam sambata seara ( 16 aprilie ) in noua locatie B4 MOTORS ,la un recital de blues cu trupa CYFER si multa bere ! Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate