Sari la conținut

B4 MOTORS

Satana
 Share

Postări Recomandate

Cu ocazia inplinirii a 1 an de cand a fost infiintat clubul moto Mousaios , va invitam sambata seara ( 16 aprilie ) in noua locatie B4 MOTORS ,la un recital de blues cu trupa CYFER si multa bere ! Va asteptam !

eu stiu ca la un an se ia din motz (Cristi n o lua personal :laugh: )..cui ii luati frate!?..ca toti sunteti nepletosi :)

sa ne vedem sanatosi sambata! :wacko:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 484
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe la ce ora incepe petrecerea?????

Cu ocazia inplinirii a 1 an de cand a fost infiintat clubul moto Mousaios , va invitam sambata seara ( 16 aprilie ) in noua locatie B4 MOTORS ,la un recital de blues cu trupa CYFER si multa bere ! Va asteptam !
Link spre comentariu

cata-i halba de maree frateeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! :( dar si ce patratele. :D

post-8528-1303206097_thumb.jpg

Editat de bykerkess
Link spre comentariu

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

pa bune chiar se uita pe jos :crack: incredibil ........avem dovada

Editat de aladin1
Link spre comentariu

pana si in poza asta radu cauta ceva pe jos in iarba. :moron: :laugh: e clar e bolnav de cautita cronica,s-au descoperit urme de de search in sange.

Cat tupeu ai sa vb. Vrei sa vb si eu? Ia fi atent

In anul 2007 ca sa intrii la intrunirea de la ploiesti trebuia sa aduci niste jucari si ghici ce a gasit Sorin dupa ce a bagat mana printre gratiile locului unde erau depozitate jucariile, o motocicleta maisto luata de la gura unui copil ca sa satisfaca nevoia de "GASIT" a lu Sorinel.

Acum daca mai vb o sa mai dau cate un exemplu data la fiecare post al tau in care te iei de mine.

pa bune chiar se uita pe jos :crack: incredibil ........avem dovada

Dar vai ce se intampla? In aceasta poza Dan cauta pe jos?

Sa fie el in poza sau sunt eu? :lol:

post-13765-0-91756700-1309693622_thumb.jpg

Editat de Radu46
Link spre comentariu

bai .. cautici,, pune poza reala.. nu trucajul asta ordinar de 3 lei.. nu vezi ca se mai uita inca o persoana in jos la ceva.. ce ai stat tu sa te uiti in poze de acum 3 ANI.. ORE INTREGI.

Link spre comentariu

bai .. cautici,, pune poza reala.. nu trucajul asta ordinar de 3 lei.. nu vezi ca se mai uita inca o persoana in jos la ceva.. ce ai stat tu sa te uiti in poze de acum 3 ANI.. ORE INTREGI.

Poti sa adaugi in postul tau si "rusine dinu patriciu" ca oricum esti pdl-ist.

Mai bine o lasa-i moarta de la inceput cu tampenia asta de cautat comori care se

potriveste de minune unor copii de 5-6 ani nu tie care ai 28-29.

Link spre comentariu

A si apropo de porecla asta noua care mi-ai dat-o tu "cautici", incearca sa iti aduci aminte din copilaria ta ce marfa era cand iti puneau altii porecle si tie nu iti facea placere. Sa sti ca nici mie nu imi face placere sa imi spui tu asa la colt cu unu cu altu ca sa aveti subiecte de seminte. :disappointed:

Link spre comentariu