Rudi Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 La ce ora incepe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 the original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 the original Foarte foarte foarte frumos filmul, mai ales cand merge cu 200 si ceva de mile , multumim pt film. Am inteles ca nu trebue sa uit niciodata ca cu foarte multi ani in urma niste oameni simpli cu posibilitati limitate au accelerat evolutia motocicletei, si datorita lor putem sa mergem azi pe drumurile publice cu 300km/h si sa ne c.a.ca.m. pe noi ca avem motociclete puternice, pentru asta trebue sa le multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE TUTUROR CLIENTILOR BARULUI B4 MOTORS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 LA MULTI ANI TUTUROR MOTOCICLISTILOR BUZOIENI SI NU NUMAI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 la multi ani fratilor... anu` asta sa fie mai bun pt. toti si poate o sa fim si noi mai buni... va pupez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 LA MULTI ANI VASILE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 LA MULTI ANI VASILE!!!!! Multam fain, Cosmine... La multi ani si la multi bani si la voi la pravalie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010  Poze REV la B4 Motors (o parte din ele) Mesaj completat  in seara asta vedem Ghost Rider la bar... de pe la 21 asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Super pozele !!!! Vrem si cealalta parte :X ! P.S @ As veni si eu , dar e cam tarziu :-" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 LA MULTI ANI !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 la multi ani multumim pt bar si imi cer scuze ca nu am ajuns pana acum acolo dar trec prin sindromul "renovare casa noua" si imi cam ocupa tot timpul liber. oricum acum ca e in centru cred ca o sa schimb parculetu pe baru lu cosmin vara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 sa mi bag! deja mi e dor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 in seara asta vizionam filmul Codul lui Da Vinci!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Â de maine vizionam Trilogia MAD MAX... pe la 21 se va prezentati la bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) In seara asta e ceva ? Editat Ianuarie 5, 2010 de Rudi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Â schimbam filmu`.... vedem AVATAR... pe la 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 avem bere la litru!!! halba mare de 1 litru, sa nu mai faci 2 drumuri! :D Mesaj completat program; luni-joi de la 12.00-02.00, vineri duminica de la 12.00-06.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 de maine 08.01.2010 incepem cu rockoteca! muzica buna si multa bere! luati nevestele ca sa conduca dupa! :D la multi ani la toti IONii si IOANELE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 de maine 08.01.2010 incepem cu rockoteca! muzica buna si multa bere! luati nevestele ca sa conduca dupa! :D la multi ani la toti IONii si IOANELE! pot sa vin si cu mama-moto (a.k.a Momster)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 ultima noutate mondiala: BEREEEE LA HHHHAAALBBBAAAAAAAAA!!!!!!!!!! : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Â de maine avem si WI-FI la B4 Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Â de maine avem si WI-FI la B4 Motors moca? daca e moca imi trag un fir pana acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate