hannspree Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 stiti careva baieti care lucreaza la du pont, sau alta marca de vopsele care foloseste spectru fotometrul? e un aparat care citeste vopseaua ,sa zic asa, si iti da reteta cea mai apropiata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Acum cativa ani am intrebat la Standox de un astfel de aparat si mi-au spus ca analiza respectiva este foarte scumpa si oricum in Romania nu aveau asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Decembrie 25, 2009 Autor Share Postat Decembrie 25, 2009 Acum cativa ani am intrebat la Standox de un astfel de aparat si mi-au spus ca analiza respectiva este foarte scumpa si oricum in Romania nu aveau asa ceva. au sigur cei de la dupont cel putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate