F0RCE Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Pe cand va fi editia din 2011? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Pe cand va fi editia din 2011? Nu am auzit inca nimika , de la Road Patrol .......................nu stim daca o mai tin si in ce conditii !!?? Ce stiu cert , ca locatia veche ,, Complexul de Cabane Dorulet '' , a fost inchis de autoritati din cauza conditiilor mediocre de cazare . Sper sa se organizeze si anul acesta !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Sper sa se organizeze si anul acesta !!! intrunirea din 18-20.02.2011 de la Hateg organizata de Road Patrol nu e "Bike on Ice"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Ianuarie 5, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2011 intrunirea din 18-20.02.2011 de la Hateg organizata de Road Patrol nu e "Bike on Ice"? Bikes on Ice are loc in weekendul 18 - 20 februarie 2011, in noua locatie din zona Hateg. O sa revenim in curand cu un topic nou si cu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Ok ma bucur ca se organizeaza, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Haideti cu detalii, vreau sa pun in aplicare o "inventie" referitoare la aderenta. (sper sa nu am nevoie de ea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate