walker Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Am o HONDA SILVER WING din 83...Salutare ...cine ma ajuta sa fac rost de un telescop spate. Am probleme si acusi e primavara. M-as bucura sa aflu ca mai sunt in tara asa modele. Editat Ianuarie 3, 2010 de walker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Ce tare chopper cu carena ,da si tu mai multe detalii tehnice despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 De fapt e un tourer mic foarte misto care foloseste aceeasi formula ca pe Moto Guzzi. Un frate mai mic pentru GoldWing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 chopper cu carena ,da si tu mai multe detalii tehnice despre ea Ce pot sa spun despre GL 500.... Un tourer nici mai mare nici mai mic , numai bun pentru un veteran sau unuia caruia ii plac moto clasice.... Are motor de 500 cc, 50 cai, racire pe lichid, radio, priza 12 V,......Eu sunt multumit de ea, e potrivita ptr. un om inalt.....La drum se comporta fain , nu mi-a facut probleme.....lLa 90-100 poti sa adormi pe ea...pe ploaie carena e super....astept sa mai aud pareri de la posesori.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Parerea mea e si pe topicul lui CX 500. Cu telescopul spate are ea o problema: si a mea din '82 scartaie de nu mai pot, mai ales daca am pasager si drumul e putin denivelat si mai ales dupa ploaie. Nu cred ca poate fii facut ceva, decat unse bine suruburile cu vaselina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate