Dobrescu Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Ploua. Ne vedem la Greta. La ora 7 fix, fix s'un sfert. Minorii trebuie sa fie insotiti de parinti. Toata lumea este binevenita. Cine nu stie unde sa vina, gaseste harta aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 am inteles ca a fost un mare "flop" la 19.30 toti s-au tirat....domnu shef de trib "fursec imperial" multi cred ca ar trebui regandita locatia de intalnire ca data viitoare kiar ca nu se mai duce nici unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 am inteles ca a fost un mare "flop" la 19.30 toti s-au tirat....domnu shef de trib "fursec imperial" multi cred ca ar trebui regandita locatia de intalnire ca data viitoare kiar ca nu se mai duce nici unu Las' ca in curand revin in actualitate intalnirile la Arc... , sau vor veni cele de la "Cafe oresti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Coxanelule ... de ce strigi daca nici macar nu ai fost acolo Poate ca lumea avea treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 eu nu am fost niciodata, cam cata lume se strange vara la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 10-15 poate 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 10-15 poate 20 mai multi ... iti spun io .... lasa ca de abia astept sa imi repar motoru ... intr-o luna maxim sunt cu el pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 ma refeream la numarul motoarelor.. cu tot cu pasageri si bagatori de seama, plus conservanti si insotitorii lor poate ajung la 30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Zahei, anul trecut s-au putut vedea si 30 de motoare simultan la Arc,pe langa faptul ca unii veneau, altii plecau ,deci numarul de motoare putea fi si mai mare. Dar de obicei ne strangem max 20 ,si asta in plina vara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Coxanelule ... de ce strigi daca nici macar nu ai fost acolo Poate ca lumea avea treaba. asa cum ai avut si tu de ziua mea? , pai al 6-lea simt al meu mi-a zis sa stau acasa ca nu e de mers.....sau poate ca v-ati tirat toti, cum e la moda acum-pe ascuns, la lansarea moto univers.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Lasa, lasa smecheriile, e usor sa dai mesaje de acasa cand nu te prezinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 Ca tot veni vorba, poate stabiliti si o ora mai rezonabila ca ora 19.00 e cam tirziu. Si poate gasim un loc mai incapator si mai interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate