Andrei Co Postat Mai 5, 2021 Share Postat Mai 5, 2021 Am ales sa le schimp pe toate si pentru ca nu am 2 exemplare de chei. Imi e mai usor, daca gasesc, sa schimb toate contactele/butucii si acela sa vina si cu un alt buson. Avand in vedere ca fac un proiect cu acest moto, sunt dispus sa astept ceva de la dezmbembrari de aici sau din afara. Deci tot mai bine imi este daca cunoasteti sau stiti pe cineva care sa aiba aceste piese. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 13, 2022 Share Postat Februarie 13, 2022 Va salut, Ce ulei pentru cardan recomandați pentru o Honda Shadow VT750 ABS? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi444 Postat Iunie 13, 2022 Share Postat Iunie 13, 2022 La 28.03.2009 la 23:45, dexlink a spus: Ca sa nu ramana doar o vorba-n vant, am creeat deja "Shadow's club" group pe google groups... Asadar, cei care sunt deacord cu initiativea mea pot accesa http://groups.google.com/group/shadow-club (home page-ul grupului) si pentru inceput apasa "Sign in and apply for membership " (trebuie sa aveti o adresa de e-mai pe gmail...sau sa va creeati una in 2 minute) ....That's all....ENJOY Salutare.am revenit!dupa ceva timp.mai exista grupul?putem relua discutiile despre "umbrele"noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimul Postat Noiembrie 10, 2023 Share Postat Noiembrie 10, 2023 Va salut! Vad ca e cam mare liniste pe aici.... Mi-am luat de curand (dupa 19 ani de pauza), un Shadow VT600. Am zis ca ajunge asa, la varsta asta, cand mi-au trecut deja hormonii de viteza, dar chiar si asa, la 15 km/h, 20 cu indulgenta, am fost lovit de o masina, care nu mi-a acordat prioritate si asta asa, dupa 300 km, ca sa nu uit, sau sa imi aduc aminte ca e altceva pe doua roti! Norocul meu este ca motocicleta a scapat ieftin, la cum arata masina si piciorul meu. Noroc cu crash bar-ul. Daca are cineva carcasa filtrului de aer si vrea sa o vanda, ma intereseaza. E singura piesa care nu a scapat dupa accident si a crapat. Atasez aici o poza ca sa explice mai bine decat mine, problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERUNU Postat Decembrie 22, 2023 Share Postat Decembrie 22, 2023 VINDE CINEVA INSTALATIE HONDA SHADOW VT600? Ma intereseaza tot cablajul motocicletei nemodificat in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERUNU Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 La 10.11.2023 la 11:38, Dimul a spus: Va salut! Vad ca e cam mare liniste pe aici.... Mi-am luat de curand (dupa 19 ani de pauza), un Shadow VT600. Am zis ca ajunge asa, la varsta asta, cand mi-au trecut deja hormonii de viteza, dar chiar si asa, la 15 km/h, 20 cu indulgenta, am fost lovit de o masina, care nu mi-a acordat prioritate si asta asa, dupa 300 km, ca sa nu uit, sau sa imi aduc aminte ca e altceva pe doua roti! Norocul meu este ca motocicleta a scapat ieftin, la cum arata masina si piciorul meu. Noroc cu crash bar-ul. Daca are cineva carcasa filtrului de aer si vrea sa o vanda, ma intereseaza. E singura piesa care nu a scapat dupa accident si a crapat. Atasez aici o poza ca sa explice mai bine decat mine, problema. Am eu, lasa mi un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 La 15.11.2020 la 16:20, papa32 a spus: Ma interesez pe unde în Banat se face asa ceva. Vopsit electroststic nu stiu daca mai e valabil dar vorbeste cu Semaca Ceau la voi. intrebare. un CDI pt Shadow de 600 sau Steef de 400 unde pot gasi? Va rog daca stiti, sa ma sunati direct pe telefon 0721734243. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 Ce anvelope recomandati pt un Shadow Spirit 750? Fata: 90/90-21 Spate: 160/80-15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Octombrie 24 Share Postat Octombrie 24 (editat) Scuze daca încalc regulile grupului, dar am un set de Bridgestone Exedra Max ptr Shadow 750 Aero, dot 38/2020 si 42/2020 luate undeva prin primăvara lui 2022 si nefolosite. Le dau cu predare personala in București sau zona Olteniei, preț 900 de lei (am dat in jur de 1400 de lei in 2022). Ptr alte detalii PM. Editat Octombrie 24 de Gogule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate