robychopper Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 va salut Am nevoie de doua chiuloase de ij sau de ceva motor in 2 timpi ......care aveti doua chiloase nefolositoare, crapate sau ce nu mai pot fii folosite... Vreau sa le folosesc ca dizain exterior la un depozit de ulei pt un chopper cu motor de harley sportster , vor fii atasate pe lateralele motorului sub sea....una pe fiecare parte a rezrvorului de ulei Astept oferte aici sau pe pm sau mail robychopper@yahoo.com va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Cred că am două de MZ ES, identice pe exterior, nu-s crăpate, dar nici nu-s folosibile la motor. Le caut săptămîna viitoare, acum nu pot. O să urmăresc topicul să văd dacă ai găsit în altă parte. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 din cate imi aduc aminte Daytona Chopers a mai facut tiul asta de rezervor in revista scria ca au folosit 2 chiuloase de trabat dar la achi seamana izbitor de mult cu cele de ij sau java 250 problema e ca o sa gasesti foarte greu de jupiter daca te ajuta iti dau eu doua spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2010 de jupiter daca te ajuta iti dau eu douaspor la treaba Ai putea sa pui o poza cu ele te rog... ....cum facem? tu de unde esti, exista firma de transport atlasib unde locuiesti tu? nu stiu daca stii dar eu locuiesc in spania dar am familia in timisoara. lasami pe PM sau mail robychopper@yahoo.com numarul tau de mobil si te sun eu sa ne intelegem mersi mult te salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 va arata super bine cu rezervorul de ulei din 2 chiuloase.... uite prin poze k e unaul facut de basty ... numai binehttp://www.bastybikes.com/?session=010f1beaa6a9a90bb3f22445b673af47&subject=custom%20bike%20parts&theme=&action=none&id=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2010 de jupiter daca te ajuta iti dau eu douaspor la treaba hehe am studiat citeva poze cu chulase de jupiter si sunt perfecte pt ce imi trebe mie, daca cunt de la jupiter 4 le modicic eu aripioarele le fac mai ovale... oricum astept un semn de la tine sa vedem cum facem sa ajunga la mine te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolblue Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 am eu una de mz 125 daca te ajuta cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 mersi mult dar domnul calin imi da doua chiulase de jupiter.... mersi oricum salut Mesaj completat Mutumuesc pe aceasta cale userului bn13hor mia trimis doua chiulase de jupiter, intro stare superba..... multumesc mult domnu calin esti un om de cuvint respectele mele salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate